Χ. Κάτανας: “Η άρση της διαγραφής και η επανένταξη του Γιώργου Αμανατίδη στην αγκαλιά της Νέας Δημοκρατίας, ήταν αναμενόμενη αλλά και προβλέψιμη”

31 Μαρτίου 2024
10:46

Η άρση της διαγραφής και η επανένταξη του Γιώργου Αμανατίδη στην αγκαλιά της Νέας Δημοκρατίας, ήταν αναμενόμενη αλλά και προβλέψιμη.

Η περίοδος απαιτεί πρόσκληση προς κάθε συμπολίτη μας αιρετό η μη και συμπόρευση με κοινούς στόχους και ευρωπαϊκό όραμα, στηρίζοντας τις επιλογές του Πρωθυπουργού και προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι Ευρωεκλογές του Ιουνίου μας αφορούν ως Έλληνες και ως ευρωπαίους πολίτες. Μας αφορούν όμως και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο καθώς αυτό που προέχει είναι η προκοπή του τόπου μας και όχι η φιλοδοξία ή απογοήτευση του καθενός προσωπικά, από την απερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Η συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι, κρίνεται απαραίτητη. Απαραίτητη κρίνεται όμως η καλύτερη δυνατή συνεργασία του Περιφερειάρχη με τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση.

«Πρώτα ο τόπος μας» λοιπόν!
Η εποχή απαιτεί συμπόρευση αλλά και πολιτική κριτική, όπου κρίνεται απαραίτητο. Καθήκον και πατριωτισμός είναι να αφήσουμε πίσω το «εγώ» μας, ατενίζοντας το μέλλον του τόπου μας, της Δυτικής Μακεδονίας, μέσα από το «εμείς» και τη συνολική εργασία προς όφελος κάθε συμπολίτη μας.

Χάρης Κάτανας

22 σχόλια

  • …. ευρωπαϊκό όραμα…..!!!!!

    Μέχρι πότε θα φοράμε το χαλινάρι της Ε.Ε. και θα ξεπουλάμε το μέλλον των παιδιών μας και την ηθική τους ακόμη υπόσταση στους παιδεραστές και σατανολάτρες της Ευρώπης;
    Τη βίαιη ισλαμοποίηση της Ευρώπη πως την αντιπαρέρχεστε ;

    • Ποιο νεοδημοκράτης και αγωνιστής ΕΜΠΡΑΚΤΑ από το Χάρη δε γίνεται . Οποίος ξέρει κατάλαβε , οι άλλοι ας μένουν στην καρέκλα τους κάνοντας τους καμπόσους .

      • Μα αυτός ήταν βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στη συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης είχε κάνει το φθιμόπωρο και διαφημιστικό βίντεο ως υποψήφιος περιφερειάρχης ανεξάρτητος. Από που και ως που νεοδημοκράτης;

  • Ο κολοτούμπας πάλι κολοτούμπα υπέρ του Αμανατίδη….
    Αποσβολωμένος ο πρώην παρακολουθεί αποσβολωμένος τον …μέχρι προχθές πολιτικό συνεταίρο του που δεν βγήκε ούτε καν σύμβουλος… που ήθελε να κατέβει και επικεφαλής ψηφοδελτίου!!!!
    Ρε ΧΑΡΗ δεν κατάλαβες ακόμα ότι έχεις γίνει ο πολίτικός περίγελος στην πολιτική πιάτσα;
    Μην ασχολείσαι πλέον με την πολιτική…

  • Όλοι εμείς που φύγαμε από την Κοζάνη και την Ελλάδα επισκεπτόμαστε τις σελίδες του τόπου και της χώρας μας σχεδόν καθημερινά.

    Κάθε φορά δίνουμε δίκαιο στην επιλογή μας να φύγουμε από αυτή την πόλη, την χώρα γιατί η σαπίλα αυξάνεται.

    Πόσο ακόμα θα τους στηρίζετε όλους αυτούς τους σώστες που μόνο τον εαυτό τους και την καρέκλα τους βλέπουν, ποσο θα τους αφήνετε να ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ

    • Εχετε απόλυτο δίκιο κύριε . Δυστυχώς όμως η ΝΔ επιλέγει τους καρεκλοκένταυρους σαν τον Αμανατίδη ή τον επαγγελματια πολιτικο Κασαπίδη και όχι πραγματικά φιλελεύθερους ανθρώπους της αγοράς που αγωνίζονται μη υπολογίζοντας το κόστος όπως ο κ. Κάτανας. Φιλικά .

      • Φιλελευθερος ο Κατανας που προκειμένου να είναι στα πράγματα και να κάνει το πολιτικό του ψώνιο έκανε συμπράξεις συμφωνίες κορόιδεψε με “πρώτα τον τόπο” Και όχι το κόμμα όπως διέδιδαν οι δικοί του και τώρα είναι αγκαλιά με το κόμμα που πήγε αντάρτης. Ο Αμανατίδης ήταν τουλάχιστον βουλευτής κανονικός, όχι από σπόντα με 1500 ψήφους…

        Μεγάλη ποιότητα πολιτική ο μάστορας και φυσιογνωμία

        Βέβαια είναι ευχάριστο που ακόμα έχει το θράσσος να βγαίνει και να δείχνει σε εμάς τους Νεοδημοκράτες ποιους να αποφύγουμε όταν έχουμε τόσα άξια στελέχη.. Λάκη μου

  • Και εσύ κωλοτουμπα που μέχρι πριν λίγο καιρό ήσουν σαν την κάποτε συνάδελφο σου Ραχήλ στα κάγκελα και έλεγες ότι δεν του βγήκε η Βουλή και πάει αντάρτης στην περιφέρεια, που και εσυ κατεβηκες αντάρτης τώρα τον γλυφεις ;

    Τι έγινε κυριε Κατανα δεν σου βγήκε στον Κασαπιδη και τώρα κόβεις βόλτες στην αυλή του Αμανατίδη; Αυτου που έκραζες εσύ και το δήθεν γραφείο σου ;
    Αποσκοπείς κάπου ή μήπως αγάπησες την παράταξη στην οποία ήρθες και σε μάζεψε όταν έμεινες άστεγος ;

    Μάλλον καίγεσαι για καρέκλα στις επόμενες εκλογές θα είναι πολλοί χαζοί και στην παράταξη και στον Αμανατίδη αμα απλώσουν χέρι σε εσένα, βέβαια δεν σε φοβόμαστε είναι και ο δήμος μπορεί να εμφανιστείς και εκεί

    • Δέκα χρόνια τα ίδια μας λες για τον Κάτανα κουρασες δεν το κατάλαβες ; Μπράβο χαρη αγωνιστή που βάζει πλάτη προς όφελος του του τοπου βάζοντας πίσω κάθε πίκρα ……. Μόνο που ξεφεύγεις πολλά για ανθρώπους που το μόνο που ψάχνουν είναι καρέκλα …..

  • Χαχαχαχαχαχα “πρώτα ο τόπος μας “λέει αυτός που συνέπραξε και πηγε με τον Κασαπιδη που μέρα νυχτα στολιζε επειδή του βγήκε αντάρτης ο Αμανατίδης και του χάλασε το αντάρτικο προκειμένου να μην μείνει χωρίς καρέκλα, είδαμε κυριε Κατανα πως μας ταισες πως λένε σανό ποθ μας έλεγες ο Κασαπιδης έτσι αλλιώς και έκανες τον λαγό να μαζέψεις τς ψήφοι μας.

    Έχουμε καταλάβει ότι όπως πολλοί “ανεξάρτητοι” Γυρολόγοι ψάχνεις και εσύ καρέκλα να σταθείς.

    Δείξε μας ότι δεν κάναμε λάθος που ψηφίσαμε Αμανατίδη και σε ρίξαμε μαυρο

  • Κρίμα. Το ξεκίνησες πολύ καλά, αλλά όπως φαίνεται είσαι κι εσύ πρωταθλητής στην κωλοτούμπα. Έχει πολλούς το κόμμα που υποστηρίζεις, γι’ αυτό και ταιριάζετε, δήθεν ανεξάρτητε. Δυστυχώς το μέλλον είναι αβέβαιο και επικίνδυνο, δεν ελπίζω τίποτα από κανέναν σας! ! ! Μόνο λόγια και τίποτα άλλο. Ένα ωραίο θέατρο στα μέτρα σας. Α. . .και κάτι τελευταίο. Η υπομονή έχει τα όριά της.

    • Το σε ενόχλησε ; Που ο κατανας έβαλε πλάτη στον Κασαπίδη κσι τώρα λέει πως πρέπει να βάλουμε πρώτα τον τόπο μας; Τουλάχιστον αυτός έβαλε βαθειά το χέρι στη τσέπη για αγώνα και τον έδωσε στη ΝΔ και στον Κασαπίδη . Τώρα λέει πως προέχει το συμφέρον του τοπου και πάλι δεν σου κάνει ;; Προφανώς σε ενοχλεί που δεν πήρες θεσούλα και μισθό φιλαράκο ….

      • Με ενοχλεί που πέφτει ατελείωτο δούλεμα “φιλαράκο”. Δεν αντέχω άλλο την κοροϊδία και τα ψέματα. Για ποιον τόπο αναφέρεσαι? Αυτόν που κλείσανε την παραγωγή ενέργειας για όλα τα Βαλκάνια με τη δήθεν πράσινη ανάπτυξη τα κοράκια που υποστηρίζεις? Που κάψανε όλη τη χώρα για να βάλουν τους καθρέφτες και τα φουρφούρια για να κονομάνε αυτοί και οι κολλητοί? Για να μιλάς όμως έτσι, μάλλον βολεμένος είσαι και πολύ καλά μάλιστα. Όσο για τη θεσούλα και το μισθό, δουλεύω με συμβάσεις μια ζωή με 700 ευρώ το μήνα και τώρα κινδυνεύω να μείνω άνεργος για το καλό του τόπου

  • Τι έγινε κυριε κατανα κάποτε σε υποστήριζε στα σχόλια το γραφείο σου και τα φιλαράκια σου, μάλλον ξυπνησαν και εκείνοι και σε γυρισαν την πλάτη, παλια όταν ανεβαζες κάτι έπεφταν με τα μούτρα να σχολιάζουν τώρα τίποτε, ούτε το γραφείο Κασαπιδη…

    Πως τα έφερε έτσι η ζωή να μείνεις πολιτικά ορφανός χωρίς παρατρεχάμενους.
    Ε τι α κανς υπομονή κάπου θα κατεβείς ξανά υποψήφιους και θα βρεις άλλα στελέχη να πείσεις ότι είσαι για τον τόπο όπως έλεγες και όχι για το κόμμα όπου στεκοσουν σαν υποψήφιος.

    Σε πήραμε χαμπάρι , καλά είπε ο Κασαπιδης κυβέρνησε με ΑΝΕΛ και σας ξέρει

  • Μπα εμφανίστηκε ο Χάρης των τοπικών και όχι των κομματικών συμφερόντων ;

    Προφανώς από τον τραυματισμό που είχε στον ώμο από την επική κωλοτουμπα εγιανε και έκανε εμφάνιση

    Γεια σου Χάρη, Λεβέντη και ντόμπρε

  • Το ότι κάποιοι πέσατε απο τα σύννεφα με την εμφάνιση του συγκεκριμένου είναι να απορεί κανείς

    Άνθρωπος που ήταν στους ΑΝΕΛ τους έκραξε και έφυγε, πήγε στην ΝΔ που την έκραζε ως ΑΝΕΛ, πιάστηκε στα χέρια με τον υπουργο μας τον Άδωνι δείχνοντας πολιτισμό πολιτικό και μετά έκανε βόλτες μαζί του σαν υποψήφιος βουλευτής.

    Έκραξε τον νυν δήμαρχο και το έλεγε δεξιά και αριστερά, βγήκε μαζί του φωτογραφία, έκραζε τον Κασαπιδη και συνεργάστηκε μαζί του για το κοινό καλό όπως έλεγε και όχι για την καρέκλα αφου έπαθε μια κομματική κρίση όταν κατέβηκε ο Αμανατίδης ως αντάρτης όπως τον έλεγε, ενώ και ο ίδιος κατέβηκε αντάρτης και σήμερα καλώς ορίζει ποιος ;; ο Κατανας τον Αμανατίδη που τον έλεγε ιδιοτελή και ότι γατζωνεται στην περιφέρεια γιατί δεν πηρε καρέκλα, την στιγμή που κ ίδιος για αυτό έκανε σύμπραξη και έφτασε σε σημείο να εμφανιστεί εχθές και να το παίξει δεξιός, είναι ικανός για όλα αλλά και ξεκάθαρα ονειροπαρμενος.

    Το καλό είναι ότι ο κόσμος θυμάται τι έλεγες Χάρη για όλους τους πολιτικούς συναδέλφους σου και για το κόμμα οπότε καλώς να κατεβείς εκ νέου κάπου εμείς θα είμαστε εκεί να σου δείξουμε τον πολιτικο μας σεβασμό

    Πρόεδρε “καθάρισε” το κόμμα από πολιτικούς γυρολόγους κάντε την ΝΔ παραδοσιακά φιλελεύθερη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.