kozan.gr: Κοζάνη: Λίγος σχετικά κόσμος – και στη συντριπτική τους πλειοψηφία στελέχη του κόμματος – στην επετειακή εκδήλωση για τα 50 χρόνια ζωής ΝΔ που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 31 Μαρτίου με επίσημο προσκεκλημένο τον Ιωάννη Πλακιωτάκη (16 λεπτά βίντεο & 60 φωτογραφίες)

31 Μαρτίου 2024
12:23
 Λίγος σχετικά κόσμος – και στη συντριπτική τους πλειοψηφία στελέχη του κόμματος – στην επετειακή εκδήλωση για τα 50 χρόνια ζωής ΝΔ που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 31 Μαρτίου, στην Κοζάνη, με επίσημο προσκεκλημένο τον Ιωάννη Πλακιωτάκη.

 

 

 

 

 

19 σχόλια

  • Συνδικαλιστές, αυτοδιοίκητοί, η μεγαλομέση καλισική ηλικία και οι βολεμένοι σε πόστα και θέσεις

  • Η Ν.Δ. έχει ποδοπατήσει με τον πιο ελεεινό τρόπο τις θεμελιώδεις ελευθερίες των πολιτών και μαζί με αυτές και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
    Η Ν.Δ. εργάστηκε, KAI ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ, συστηματικά για την εθνική και θρησκευτική αποστείρωση των Ελλήνων.

    Αυτή η στρούγκα τέτοιο τυρί βγάζει !

  • Οι υπόλοιποι ήταν στο κάλεσμα των συγγενών δολοφονημένων στα Τέμπη …!!!
    Και άλλοι στο Κιλελέρ …στους αγρότες της Λάρισας που έχουν να πάρουν αποζημιώσεις από πέρυσι ….και κάποιοι που βλέπουν ακόμη τον κάμπο μέσα στις πλημμύρες;…
    Κάποιοι άλλοι ήταν στο κοινωνικό τραπέζι του φίλους τους επιχειρηματία βλέποντας τα sms της Μαρεβα ( βλέπε Εστία ) ..
    Κάποιοι πάλι είναι στο γραφείο της ευρωβουλευτή μαζεύοντας τα email των αποδήμων ..
    Ενώ κάποιοι ακούνε τα παραληπομενα από τις υποκλοπές ..
    Ενώ κάποιοι άλλοι τρέχουν για την ασφάλεια του πολίτη ( ένας πυροβολισμός μια έκρηξη μια ληστεία κάθε μέρα )
    Τέλος κάποιοι παλεύουν για το μετανευστικο ..κάθε μέρα γεμίζουν τα νησιά από ταλαιπωρημένους μετανάστες ..
    Που να προλάβουν να έρθουν σε γιορτές και πανηγύρια …

  • τωρα στην αποσυνθεση της δεξιας ολοι γινονται λαγοι γιατι αποκαλυφθηκε το πραγματικο προσωπο της κυβερνησης του κουλη,οικονομικες δοσοληψιες με οικονομικα παρακεντρα τα οποια τωρα κατηγορει οτι θελουν να την ριξουν,εγκλημα τεμπων,παρακολουθησεις πολιτικων αντιπαλων και οχι μονο,εν ολιγοις ενα κομματικο παρακρατος σε ολο του το μεγαλειο το οποιο ωφελησε πολυ λιγους και εβλαψε ολο το εθνος

  • THE GAME OVER! και τα επίχειρα της διακυβέρνησης τεράστια καταστροφή.
    Ένας επικίνδυνος ωσεί Πρωθυπουργός!

  • Με λένε Ρίζο και όπως θέλω το γυρίζω λέει ο σοφός λαός. Τελικά ποιοι είναι νεοδημοκρατες ;;;;; Μήπως είναι με την εποχή;;;; Το χειμώνα είμαστε ανεξάρτητοι και την άνοιξη επιστρέφουμε στην παράταξη ,!!!! Τουλάχιστον επειδή είναι και πρόσφατα τα γεγονότα κάποιοι που πριν τις εκλογές κατείχαν και αξιώματα στον κομματικό μηχανισμό θα έπρεπε να απέχουν σήμερα από την εκδήλωση.
    ΥΓ Είναι η πρώτη φορά που λείπω από κομματική εκδήλωση με πολύ θλίψη….

  • Στις εκλογες το 2019 προβλεπατε νικη του τσιπροκιου,τελικα εχασε με 8 μιση μοναδες,στις εκλογες του 2023 παλι προβλεπατε ηττα του μητσοτακη και οτι οι δημοσκοπησεις ηταν στημενες,τελικα 23 μοναδες διαφορα η ΝΔ!!! Τωρα στις ευρωεκλογες παλι ονειρευστε νικες και πρασινα αλογα,παρτετο αποφαση με αυτους που εχει αντιπαλους ο μητσοτακης παλι περιπατο θα κανει και εσεις μετα θα περιμενετε το 2027 για καινουργιες αυταπατες!!!!

  • O κύριος που έγραψε την πολιτικη του μπουρδολογια μάλλον δεν παρακολουθεί τις εξελίξεις και δεν βλέπει πρώτον τις δημοσκοπήσεις που από το 41 στο 26 είναι σήμερα ,το θέμα με τα Τέμπη ,τοη σύγκρουση με Μαρινάκη,την παραίτηση 2 υπουργών και την κάθοδο του Νίκου Αντωνιαδη που το 30 % που δεν έκανε το μπολι της μπλε συμμορίας θα τον ψηφίσει μαζικά! Αν θέλει ο κύριος ανώνυμος ,μέιλ στο [email protected] να βάλουμε και στοίχημα αν θέλει γιατί κομματικό προβατάκι επειδή είναι ο λαός αντιπολίτευση θα φάει τόσο μαύρο που δεν το έχει φανταστεί!! Αν κατέβει και η Καρυστιανου τότε μπλε προβατάκι κρυφτείς!!

    • Μην μπλέκετε την Καρυστιανού στις κομματικές σας λάσπες.
      Ούτε το όνομά της, να πιάνετε γιατί διδάσκει ανθρωπιά κι αξιοπρέπεια.
      Μία παιδίατρος κάνει τον βρεφοποιημένο λαό, καλά.

    • Δηλαδη εσυ που προβλεπεις οτι η ΝΔ θα παρει 25% δεν εισαι κοματικο προβατακι αλλα ο ορισμος της αντικειμενικοτητας!!! Το σχολιο σου το λες και ευσεβη ποθο μιας και απεχει παρασαγκας απο την πραγματικοτητα,9 ιουνιου δεν ειναι μακρια
      οποτε θα το διαπιστωσεις με βαση το αποτελεσμα! Οσο για τις δημοσκοπησεις εσεις οι ζαιοι στημενες τις ανεβαζατε στημενες τις κατεβαζατε,τωρα τι εγινε τις πιστευετε?

  • Μαζί με τον αμανατιδη γύρισαν και οι υπόλοιποι επαναστάτες της φακής. Όλα τα γίδια πίσω στο μαντρί!!.

  • Κάποιοι που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας σήμερα, την εποχή “που τα σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά” κυκλοφορούσαν με τσαμπουκά προκαλώντας τους εργαζόμενους και με την εφημερίδα Αυριανή παραμάσχαλα σαν γενίτσαροι και δεν ήξεραν που ήταν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Κοζάνη.
    Σήμερα θέλουν να το “παίζουν” Νέα Δημοκρατία!!!
    Ψάξτε τις φωτογραφίες που έχει το Kozan και θα τους ανακαλύψετε.
    Πρόταση προς την Νέα Δημοκρατία:
    Οι απλοί ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας προτιμούμε τους ανθρώπους με ήθος, παρά τα παιδιά του συστήματος και τους καιροσκόπους.
    Καληνύχτα σας.

  • αν αυτά είναι τα στελέχη του κόμματος τότε το πασοκ είναι εδώ ενωμένο δυνατό.
    κριμα πολύ κρίμα
    μακάρι να κάνω λάθος αλλά δεν νομίζω.
    ο Τάσος το καλύτερο παιδί αλλά όχι στέλεχος
    η ξάνθιά ναι ν.δ. αλλα οχι στέλεχος τωρα θα πάει και στας βρυξέλλας αν βέβαια τα καταφέρει….
    και πάει λέγοντας.
    κρίμα για την ν.δ. άλλα περιμέναμε.

  • Θλιβερά ανθρωπάκια με μίζερη ψυχή ανίκανοι να νιώσουν έστω και στο ελάχιστο την αγωνία και τον πόνο του μέσου ελληνα που παλεύει καθημερινά να εξηγήσει στον εαυτό του γιατί η εκάστοτε κυβέρνηση της χώρας του τον μισεί και τον αποστρέφεται τόσο πολύ.
    Κρίμα που με κάποιους από αυτούς μεγαλώσαμε μαζί σε κάποιες αλάνες και μοιραστηκαμε όνειρα και ελπίδες που τόσο εύκολα ξεχασαν και αγκάλιασαν με θέρμη και θαυμασμό κομματοσκυλα που χωρίς το κόμμα τους δε θα υπήρχαν πουθενά. Μόνο ντροπή και αηδία!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.