kozan.gr: Τελικά υπάρχουν στο Δήμο Κοζάνης εργαζόμενοι του Μαλούτα, εργαζόμενοι του Ιωαννίδη ή και εργαζόμενοι του Κοκκαλιάρη; Tι απαντά στο kozan.gr, στην πρώτη του συνέντευξη, o Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κοζάνης, Περικλής Αλειφέρης (Βίντεο)

31 Μαρτίου 2024
18:26

 

Τελικά υπάρχουν στο Δήμο Κοζάνης εργαζόμενοι του Μαλούτα, εργαζόμενοι του Ιωαννίδη ή κι εργαζόμενοι του Κοκκαλιάρη; Tι απαντά στο kozan.gr, στην πρώτη του συνέντευξη, o Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κοζάνης, Περικλής Αλειφέρης.

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

7 σχόλια

  • Πάντα υπάρχει μια μυστικοπάθεια και μόνο το μυαλό των εκάστοτε ιθυνοντων ξέρει τι πρέπει όπως λένε ότι πρέπει να γίνει.
    Αυτά όμως ποτέ φεν τίθενται υπό όψη των πολιτών,γιατί οι πρώτοι θεωρούνται γνωστές,ενώ οι λοιποί δεν ξέρουν
    Τόσο απλά

  • Τελικά ο Δήμαρχος χρειάζεται μαθηματα ελληνικών μετα τις επεξηγήσεις Αλιφέρη. Κοζάνη περαστικά. Φτωχια λόγου και έργων. Ευτθχώς που υπήρχε ο Μαλούτας και η Νούλα και θα σωθεί μια τριετία . Μετα , τι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  • Κ.ΓΕΝΙΚΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ,ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΣΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜ.ΑΡΧΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΛΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ,ΟΣΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ,ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΕΥΘΕΩΣ:ΠΟΙΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΣΤΟΝ ΟΣΕ,ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ;ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ;ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ;ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΔΙΚΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.

    • Άριστη ερώτηση.Ίσως σταματήσει ο αποκλεισμός τόσων ετών όλης της περιοχής.Ο πολιτιστικός σύλλογος της περιοχής,αλήθεια τι κάνει τόσα χρόνια;γιατί δεν το διεκδικεί;

  • o κ αλειφερης ΔΕΝ ειναι πολιτικο προσωπικο για να δινει συνεντευξεις για το προσωπικο ας κανει την δουλει ατου

  • Είπαμε για υπαλλήλους Δήμαρχος αλλά δεν υπάρχουν τέτοιοι
    Είπαμε δηλαδή για να πούμε,για τις εντυπώσεις
    Θα φορεθεί πολύ αυτό,θυμίζει Αλιφέρη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι