kozan.gr: Σαφές μήνυμα του Γιώργου Κασαπίδη στην γραμματεία του κόμματος της ΝΔ, μετά την επιστροφή του Γιώργου Αμανατίδη στο κόμμα – Ή εγώ ή αυτός – H ανάρτησή του στο facebook κι οι εξελίξεις που αναμένονται (Πρωτοαπριλιάτικο ψέμα του kozan.gr)

1 Απριλίου 2024
08:12

 

Όχι ο Γ. Κασαπίδης δεν έκανε ανάρτηση στο facebook με αφορμή την επιστροφή του Γ. Αμανατίδη στη ΝΔ κι ούτε ασφαλώς ζήτησε από την Γραμματεία του κόμματος της ΝΔ να ανακαλέσει την άρση διαγραφής του, προειδοποιώντας πως, σε διαφορετική περίπτωση, θα αποχωρούσε από το κόμμα.  Πρόκειται για το Πρωτοαπριλιάτικο ψέμα του kozan.gr. Καλό μήνα!

 

45 σχόλια

  • και πολύ καλά θα κάνεις
    τα μηνύματα δεν τα παίρνουν? δεν μπορώ να καταλάβω.

    παράτα τους και μην χάνεις την ψυχή σου
    δεν το αξίζει κανείς τους εκτός απο τον κόσμο βέβαια που σε στήριξε.
    παράτα τουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.

    • ΕΝΩ Ο ΑΜΑΝΑΤΙΔΗς Ε/?ΘΑ ΔΕΙς ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗς ΕΝ ΚΑΙΡΩ..ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑς ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ..ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟς..

    • ΓΙΩΡΓΟ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΕΙΣΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.

      • Εσύ με τα κεφαλαία γράμματα σε κάθε δημοσίευση που αφορά στον Κασαπίδη έχεις καταντήσει γραφικός/η.
        Γράψε κανένα μυθιστόρημα ή παντρέψου τον να ησυχάσουμε με τον πολιτικό της καρδιάς σου…

          • Έχασες τη θεσούλα?Σου λείπει?
            Άντε τώρα σε κανένα κοτέτσι να γράψεις ρομάντσο για τον Κασαπίδη παρέα με κοτούλες…

        • Μα τι ζορι ειναι αυτο που τραβας;μηπως κατι περιμενεις;αν ναι ,συνεχισε και επωνυμα το γλυψιμο για να σε ξερειΟσο για μενα εγω συνταξιουχος ναυτικος ειμαι (με καλη συνταξη,δοξα τω Θεω) και δεν εχω αναγκη ουτε τον Κασαπιδη ουτε τον Αμανατιδη παρα μονο το Θεο.

  • Τι θράσος να μιλάει ο άνθρωπος που διαγράφηκε 1 ή 2 φορές από το κόμμα και επέστρεψε πάλι πίσω. Η πρώτη κιόλας σε τρομερά κρίσιμη καμπή της χώρας όπου κρύφτηκε.

  • Όπως λέτε και εσείς στο κόμμα σας ..
    “Αυτά έχουν κριθεί σε δυο εκλογικές αναμετρήσεις”..
    Αλλά όταν τα έλεγαν χειροκροτούσες..
    Ε! Τι α’ καν’ς. Α κατ’ς να μαλών’ς
    Δεν λυπάμαι κανέναν σας, Μας καταδικάσατε σαν Δ.Μακεδονία για να έχετε μια θεσούλα που σε 5 χρόνια την χάσατε. Κλάψτε όσο θέλετε αλλά, μακριά μην μουσκευτούμε

  • κ. Κασαπίδη, θα ‘πρεπε τώρα πια να ξέρεις πως η απάντηση είναι “αυτός”. Καληνύχτα, δεν θα μας λείψεις!

  •  Αναμένουμε με αγωνία την ίδια στάση των άμεσων συνεργατών. Πχ. του Κιάνα για να δούμε αν θα μπορεί τελικά ως ανεξάρτητος ή μόνο με κομματικό σωλήνα να επιβιώσει στο ΤΕΕ.

  • Η λέξη εντιμότητα δεν έχει καμιά σχέση με τον Κασαπίδη. Όσοι τον ξέρουν πολλά χρόνια έχουν εκπλαγεί με την τωρινή συμπεριφορά του. Βεβαίως τώρα γνώρισε την πρώτη του ήττα και προφανώς τώρα βγάζει τον πραγματικό του ιδιοτελή χαρακτήρα. Κρίμα που πέσαμε πολλοί ψηφοφόροι του έξω.
    Καλό δρόμο Γιώργο παρέα με τα ξεχασμένα ρόδα σου. Ούτε αυτά δε μας έμειναν, γιατί μας τα ‘φερες άρρωστα αλλά μας τα πείρες όταν ήσουν και Βουλευτής ή Βολευτής. Μάλλον ή Τώρα με αυτά που γράφεις κ ενεργείς σίγουρα το δεύτερο.

  • Ο Κασελάκης σε περιμένει Γιώργο! Κάνε την κίνηση ματ! Είμαστε όλοι μαζί σου! Ο Αμανατίδης αποδεικνύεται καιροσκόπος δυστυχώς!

  • Να μπεί ο Κάτανας στην θέση του και να συμμαχήσει με τον Αμανατίδη.
    Ευκαιρία είναι . Θα αντικαταστήσει τον Κασαπίδα.

    • Ενώ εσύ και οι υπόλοιποι τις δυτικής Μακεδονίας προσεχώς νότια Σκόπια δεν την πάτησες που μια ενορχηστρωμένη συμμορία διοικεί τον τόπο ;;;;εις υγείαν λοιπόν τον κορόιδων

  • Πρωταπριλιάτικο !
    Ο Γιώργος δεν αφήνει το μαντρί της ΝΔ με τίποτα – Που θα βρίσκει μετά κατσικούλες για άρμεγμα ;;;;

  • Κύριε Κασαπίδη προσωπικά οι δηλώσεις σου λίαν επιεικώς είναι απαράδεκτες. Τι θα πει ή εγώ ή αυτός;
    Γνωρίζεις τις πολιτικές μου πεποιθήσεις. Γνωρίζεις τον αγώνα που έκανα παλιότερα για σένα.
    Όταν παλιότερα διέγραψε η Νέα Δημοκρατία εσένα και στην συνέχεια σε δέχθηκε σαν μέλος τι έχεις να μας πεις;
    Και μόνο τα γραφόμενά σου δείχνουν ότι το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η προσωπική σου προβολή και τα προσωπικά σου συμφέροντα.
    Ξανασκέψου.
    Οι πολίτες και γενικότερα η κοινωνία της Δυτικής Μακεδονίας δεν μπορούν να κατανοήσουν όλα αυτά που έγραψες.
    Δικαίωμά σου να κάνεις ότι θέλεις.
    Καλημέρα σου.

  • δυστυχώς η Νέα Δημοκρατία στήν Κοζάνη χωρισμένη σε δύο στρατόπεδα του Παπαδόπουλου και του Κωνσταντινίδη.
    Εκείνος πού φαίνεται να έχει το πάνω χέρι είναι ο Γερόλυκος ο Παπαδόπουλος !!!
    Όσο για τις απειλές Κασαπίδη . ………… να είχαμε να λέγαμε μετά από 5 χρόνια δεν θα τον θυμάται κανένας!!!!!

  • Γιώργο δίπλα σου είχες να μην τους ονομάσω. Τώρα με Αμανατίδη. Και να δεις θα την πατήσει και ο Κιάνας. Το παίζουν ανεξάρτητοι οι άλλοι πήραν τον γαμπρό και κάνουν τρελό αγώνα. Τρελά πράγματα.Κατά τα άλλα ΝΔ. Αλλά ο Κούλης τι κάνει. Έβαλε το ΠΑΣΟΚ από τα παράθυρα και διώχνει εσένα τον πρώτο βουλευτή.

    • Βρε παιδια ο Κιανας την προηγουμενη φορα εχασε πανηγυρικα! Και τώρα θα χασει!
      Τρελά πράγματα είνα που τον άφησαν με ΜΗΔΕΝΙΚΟ εργο να ξαναειναι αρχηγος.
      Τρομάρα μας!

  • Ε καλά Γιώργο Κασαπίδη. Την επιστροφή στο μαντρί την ξερεις καλά από όταν έφυγες πρώτος τότε με το β μνημόνιο και γύρισες πισω απνευστί..
    Πρωταπριλιάτικο βέβαια το νέο αλλά πολύ πολύ πετυχημένο γιατί μας κάνει να αναστοχαστουμε για το πως πολιτεύτηκες και ήσουν ο πρωτος διδάξας.

  • Μιλαει ο ροδονερος για κατι που εχει διαπραξει στο παρελθον τουλαχιστον 2 φορες αχαχαχαχαχα
    μιλαμε για πολυ θρασος ο κυριος με τους ασπρους δρακοντες τους κηπους και τσι κοτες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι