Ευχαριστήρια επιστολή του  Γενικού Νοσοκομείου  Φλώρινας  “Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ»  προς  την  Καρδιολογική κλινική του  Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης

1 Απριλίου 2024
10:49

 

  Με  την  παρούσα  επιστολή  θέλω  να  εκφράσω  τις  θερμές  ευχαριστίες  του  Γενικού Νοσοκομείου  Φλώρινας  “Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ»  προς  την  Καρδιολογική κλινική του  Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης και ιδιαίτερα στον Διευθυντή της κ. Λαμπρόπουλο Στυλιανό, για την αμέριστη υποστήριξη τους,  προς όφελος των πολιτών της περιοχής μας.

  Οι επιστημονικές τους γνώσεις, σε συνδυασμό με την αφοσίωσή τους στο λειτούργημα που επιτελούν,  τους κάνουν ξεχωριστούς.-

Με  εκτίμηση,

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ  Γ.Ν.  ΦΛΩΡΙΝΑΣ

                                                          ΜΑΝΤΣΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ένα σχόλιο

  • Κ. Λαμπρόπουλε για πολλοστή φορα ..Μας κάνεις υπερήφανους !
    Εκτός των ευχαριστηρίων & συγχαρητηρίων, μεμονωμένων πολιτών του νομού μας για τον Διευθυντή της Καρδιολογικής κλινικής του Γεν. Κρατικού Νοσοκομείου Κοζάνης ,Δέχεται τα εύσημα και απο τα νοσοκομεία της Περιφέρειας Κοζάνης..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.