Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Erasmus + “MICC School” (Model International Criminal Court) στο οποίο συμμετείχε το 4ο ΓΕΛ Κοζάνης

1 Απριλίου 2024
12:06
Κανένα σχόλιο

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Erasmus + “MICC School” (Model International Criminal Court) στο οποίο συμμετείχε το 4ο ΓΕΛ Κοζάνης. Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στην πόλη Βέλες στη Β. Μακεδονία από 16 έως 23 Μαρτίου 2024 και διοργανώθηκε από τον Γερμανικό Οργανισμό Kreisau-Initiative e.V. σε συνεργασία με τον Πολωνικό Οργανισμό Fundacja Krzyżowa dla Porozumienia Europejskiego (Foundation Krzyżowa for Mutual Understanding in Europe). Το “Model International Criminal Court” αφορά προσομοιώσεις δικών για εγκλήματα πολέμου και εκπαίδευση των συμμετεχόντων σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Οι χώρες οι οποίες πήραν μέρος, εκτός από την Ελλάδα, ήταν οι: Βόρεια Μακεδονία, Γερμανία και Σερβία και το σχολείο μας συμμετείχε με 10 μαθητές και 2
εκπαιδευτικούς.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους μαθητές μας για την παρουσία τους στο πρόγραμμα και να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τη δικηγόρο κα Μαρία Κωνσταντινίδου για την πολύτιμη βοήθειά της ως εκπαιδεύτρια του προγράμματος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι