kozan.gr: Με σημερινή (1/4) απόφαση Περιφερειάρχη, στην απευθείας ανάθεση της ετήσιας ασφάλισης τριάντα πέντε (35) επιβατικών οχημάτων και μηχανημάτων έργου αρμοδιότητας της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών προχωρά η Π.Ε. Κοζάνης

1 Απριλίου 2024
17:05

 

Με σημερινή (1/4) απόφαση Περιφερειάρχη, στην απευθείας ανάθεση της ετήσιας ασφάλισης τριάντα πέντε (35) επιβατικών οχημάτων και μηχανημάτων έργου αρμοδιότητας της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών προχωρά η Π.Ε. Κοζάνης. Η απευθείας ανάθεση έγινε σε εταιρεία η οποία εδρεύει στην Αθήνα και εκπροσωπείται νόμιμα μέσω ασφαλιστικού πρακτορείου με έδρα τη Δράμα. Το συνολικό κόστος της ετήσιας ασφάλισης θα ανέλθει στο ποσό των 7.600,00 €. Nα σημειωθεί πως είχαν προηγηθεί  προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών την 1-3-2024  και στις 12-3-2024 όμως   δεν προέκυψε ανάδοχος λόγω απόρριψης των υποβαλλόμενων προσφορών. Στις  26-03-2024 εκδόθηκε νέα ανακοίνωση-πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος  όπου κατατέθηκαν 3 προσφορές κι προέκυψε η προαναφερόμενη ανάδοχη εταιρεία.

kozan.gr

9 σχόλια

    • Nα σημειωθεί πως είχαν προηγηθεί προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών την 1-3-2024 και στις 12-3-2024 όμως δεν προέκυψε ανάδοχος

  • Έχασες την μπάλα. Ο τεχνοκράτης που δίνει τις ασφάλειες όχι σε τοπικούς αλλά στη Αθήνα με απευθείας ανάθεση. Την επόμενη φορά η Δράμα και η Αθήνα να σε ψηφίσουν. Αλλά Κασαπίδη και εσύ.

    • Ανεξάρτητο ψηφίσατε, στρουμφάκι σας βγήκε! Ας προσέχατε! Εδώ στη Φρανκφούρτη οδηγός σε αστικό παίρνω 4 χιλιάρικα με πενθήμερο οκτάωρο και τιμές ενοικίων ίδιες με Αθήνα. Πανηγυρίστε για τα 830 ευρώ εσείς!

  • Και 3 μήνες οι οδηγοί τι έκαναν; Τα καθάριζαν;;
    Αμανατίδη δώσε και άλλες απευθείας αναθέσεις εκτός περιοχής….
    Α ρε άριστοι 3 μήνες για να ασφαλίσετε 35 οχήματα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι