Koζάνη: Πολιτική εκδήλωση, την Τετάρτη 3 Απριλίου, με θέμα: Ο μύθος της ΕΕ για την «δίκαιη μετάβαση» και η ανάπτυξη που συμφέρει το λαό

1 Απριλίου 2024
18:46

 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης της ΚΟ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ στις 3 Απριλίου

Η ΚΟ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024 και ώρα 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης – Κοβεντάρειο, πολιτική εκδήλωση με θέμα:

Ο μύθος της ΕΕ για την «δίκαιη μετάβαση» και η ανάπτυξη που συμφέρει το λαό

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

 

Θα ακολουθήσουν οι εξής θεματικές παρεμβάσεις:

  1. Νίκος Γεωργακόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, εργαζόμενος στην ΔΕΗ, μέλος του ΔΣ της ΓΕΝΟΠ: Οι επιπτώσεις της «πράσινης μετάβασης» στους εργαζόμενους και η ανάγκη κλιμάκωσης της πάλης τους.
  2. Βογιατζή Μαρία, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, μηχανολόγος μηχανικός: Η Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ και οι συνέπειές της στην αγροτική παραγωγή της Δυτικής Μακεδονίας.
  3. Τσαχουρίδης Άγγελος, υποψήφιος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Η πολιτική της ΕΕ στην ανώτατη εκπαίδευση και η πρόταση του ΚΚΕ

 

Ένα σχόλιο

  • Θα μπορούσατε να έχετε τίτλο “ο μύθος του ΚΚΕ για την ελληνική διακυβερνηση” εκεί θα μας αναλύστε πως σε όλο τον κόσμο οι λαοί δεν ανακάλυψαν τον κουμουνιστικο παράδεισο και θα μας παρουσιαζατε τι συνεβει στις χώρες που εφαρμόστηκε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.