kozan.gr: Ώρα 11:30 π.μ.: Δύο Canadair εφοδιάζονται με νερό από τη λίμνη Πολυφύτου για κατάσβεση φωτιάς στα Πιέρια όρη από την πλευρά της Πιερίας (Bίντεο)

2 Απριλίου 2024
12:14

 

Δύο Canadair εφοδιάζονται με νερό από τη λίμνη Πολυφύτου για κατάσβεση φωτιάς στα Πιέρια όρη από την πλευρά της Πιερίας.

3 σχόλια

  • Φαντάζομαι στην περιοχή που καίγεται έχει γίνει η προεργασία, καθαρισμοί ξέρων , χάραξη καινούργιων και καθαρισμός παλιών δασικών δρόμων κ.τ.λ. . Αφελή η ερώτηση το ξέρω. Όπως ξέρω ότι δεν έγινε απολύτως τίποτα. Απλά αφέθηκε στην τύχη του το δάσος όπως και όλα τα υπόλοιπα. Αλλά το γελοίο ελληνικό κράτος απαιτεί από τους πολίτες να έχουν σχέδιο πυρασφάλειας, να έχουν καταθέσει ένα σκασμό χαρτιά και φυσικά να έχουν πληρώσει από την τσέπη τους ένα σκασμό λεφτά. Απλά ανίκανοι καραγκιοζηδες.

  • Έχουμε την φωτιά στην δαδια ως παράδειγμα χαοτικης και τελείως ανικανης αντιμετώπισης. Η δαδια, η Ρόδος κάηκαν πέρυσι Φέτος ήρθε η σειρά των πιεριων. Ανοίγουν οικοπεδα για ανεμογεννητριες απλά και ωραία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.