Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Αυτοκινητόδρομοι εδώ κι αλλού

2 Απριλίου 2024
16:22
Σε λίγο καιρό οι μόνες πόλεις που δεν θα έχουν συνδεθεί με σύγχρονο αυτοκινητόδρομο θα είναι η Κοζάνη με τη Λάρισα. Δύο πρωτεύουσες όχι μόνο νομών, αλλά περιφερειών.
Εξαιρετικά αφιερωμένη η δημοσίευση στους εκάστοτε Βουλευτές και Περιφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας.

10 σχόλια

  • Μας δούλευαν και συνεχίζουν να μας δουλεύουν.Περιφερειάρχες,βουλευτές και υφυπουργοί.Σανό.Πολύ σανό.Όμως τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια.

  • συζητιέται χρόνια και δεν τον πολυθέλει η τοπική κοινωνία της Αράχωβας μιας και είναι πέρασμα και για τους καλοκαιρινούς μήνες. Βρες άλλο παράδειγμα σε παρακαλώ

  • Μετά την οριστικοποίηση του Ε65 αυτός ο δρόμος παραπέμφθηκε στις καλένδες….
    Δεκαετίες παίζανε βιολοντσέλο οι τοπικοί άρχοντες

    • Τι σχέση έχει η οδική σύνδεση δύο πόλεων της Δυτικής Μακεδονίας με το άρθρο ?
      Δηλαδή η Εγνατία οδός δεν είναι αυτοκινητόδρομος ?

  • Η αδιαφορία των πολιτικών της περιοχής σε όλο της το μεγαλείο. Αδιάφοροι ,για την περιοχή που τους ανέδειξε . Κρίμα για όλη την Δ, Μακεδονία, εκλέξαμε ανθρώπους που μόνο για το καλό το δικό τους ενδιαφέρθηκαν.

  • Είναι ντροπή να μην συνδέεται η πρωτεύουσα της δυτικής Μακεδονίας με την πρωτεύουσα της Θεσσαλίας. Ο Ε65 είναι ευρωπαϊκός δρόμος και δεν έκαναν τίποτα για να είναι ασφαλής από τα σύνορα της Νίκης Φλώρινας μέχρι Λάρισα-Αθήνα, εκτός από το κόμματα Πτολεμαίδας – Κοζάνης.
    Αν κάνουμε δρόμους μόνοι μας που να συνδέουν την δυτική Μακεδονία με την Βόρεια και τα υπόλοιπα Βαλκάνια γιατί κάτω από τα Τεμπη δεν νοιάζονται.

  • Η Λάρισα δεν έχει σύνδεση με αυτοκινητόδρομο???Πως πηγενουν Αθήνα???
    Η Κοζάνη δεν έχει πρόσβαση στην Εγνατία αρκετά χρόνια???
    Με την ολοκλήρωση του Ε65 σε δύο χρόνια που φέτος θα ενωθούν όλα τα κομμάτια που κατασκευάστηκαν μέχρι την Καλαμπάκα η Κοζάνη θα έχει πρόσβαση μέχρι την Αθήνα με σύγχρονο αυτοκινητόδρομο για πρώτη φορά!!!
    Αυτό που δεν έχει γίνει άγνωστο γιατί και έχει αφήσει τον νομό δεκαετίες πίσω είναι η απαράδεκτη εθνική οδός (αν είναι τέτοια) Κοζάνης-Λάρισας!!!
    Δύο τουλάχιστον έργα που δεν έγιναν και θα είχαν βελτιώσει σημαντικά την κατάσταση αφού κατασκευή αυτοκινητοδρόμου δεν γίνεται λόγω της μειωμένης κυκλοφορίας.
    Τα έργα αυτά είναι η περιφερειακή προσπέλαση της Ελασσόνας και η περίεργη μη ολοκλήρωση της νότιας εξόδου από Κοζάνη προς Ρυμνίο στο σημείο που το παρατησανε τόσα χρόνια από Κήπο μέχρι την Γέφυρα Ρυμνίου!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι