kozan.gr: Τα “πήρ唨ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Χ. Γκοβεδάρος κι αποχώρησε εκνευρισμένος (Βίντεο)

3 Απριλίου 2024
09:40

 

Στη χθεσινή συζήτηση  στο περιφερειακό συμβούλιο για τα Ειδικά Πολεοδομικά Σχεδίων (Ε.Π.Σ.) και τις Στρατηγικές Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Σ.Μ.Π.Ε.) για τα λιγνιτικά πεδία Πτολεμαΐδας και Αμυνταίου – Κλειδιού – Αχλάδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Χ. Γκοβεδάρος περίμενε επί  αρκετή  ώρα να λάβει το λόγο και να τοποθετηθεί επί του θέματος κάτι που εν τέλει δε συνέβη. Η συζήτηση ολοκληρώθηκε κι εκείνος πλησίασε το προεδρείο εκφράζοντας το παράπονο και παρότι ο Περιφερειάρχης, που αντιλήφθηκε την ενόχλησή του, του ζήτησε, αν θέλει, να μιλήσει, εκείνος αποχώρησε. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

5 σχόλια

  • αφου εφτασε ο αμανατιδης να απαξιωσει εναν αξιολογο ανθρωπο οπως ο χαρης ο γκοβεδαρος καταλαβαινουμε ολοι που παει το πραγμα

    • αν δεν αρέσει στον εορδαίο ξενοδόχο και στους εορδαίους που παλισιώνουν τον Αμανατίδη έχει τελειώσει ο Χάρης

  • Αυτό το να μην δίνεις το λόγο σε δικό σου άνθρωπο πρώτη φορά. Όπως πρώτη φορά ανεξάρτητη Περιφερειακή αρχή που όμως γυρίζει στο μαντρί. Κρίμα για τον Αμανατίδη δεν εξελίσσεται καλά όλη η πορεία του.

  • Λυπάμαι που κάνει κουμάντο,ένας ουρανοκατέβατος αντιπεριφερειάρχης της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης,κάτι δεν πάει καλά με αυτόν,πολύ μίσος για πολύ κοσμακι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι