kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Συνεχίζει να υποτιμά τη νοημοσύνη μας

3 Απριλίου 2024
10:50

 

Ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Αμανατίδης προσπάθησε, ατυχώς, να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα σε ό,τι αφορά τους χειρισμούς του στη γνωστοποίηση της επιστροφής του στη ΝΔ. Με μια πανηγυρική ανακοίνωση, ο ίδιος εξέθεσε αρνητικά τον εαυτό του και προκάλεσε γκρίνιες και παράπονα, εντός κι εκτός συνδυασμού, όσο κι αν ο ίδιος προσπαθεί να πείσει για το αντίθετο. Αφού υποστηρίζει (δείτε εδώ) ότι δεν αλλάζει τίποτα με την επανένταξή του στο κυβερνητικό κόμμα, τότε γιατί  έσπευσε να μας γνωστοποιήσει το συγκεκριμένο γεγονός, λες και το λαχταρούσε;  Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε κάποια μονομερής ενέργεια από τον ίδιο ώστε να επιστρέψει στο κόμμα, όμως ως προς τα της γνωστοποίησης της συγκεκριμένης εξέλιξης, δηλαδή στο να μάθει  ο κόσμος ότι επέστρεψε, λειτούργησε μονομερώς. To κόμμα δεν είπε το παραμικρό. Γιατί άραγε; Γιατί δεν άφησε το κόμμα να ανακοινώσει την άρση της διαγραφής του στο πλαίσιο και μιας έμμεσης παραδοχής της εσφαλμένης διαγραφής του; Ο Γ. Αμανατίδης, δυστυχώς, συνεχίζει να υποτιμά τη νοημοσύνη μας.

Η Χύτρα 

27 σχόλια

  • ότι κάνει το κάνει για το καλό του τοπου μας, για να μη φύγουν άλλοι νέοι αλλά και να επαναπατριστούν όσοι φύγανε.
    Τι όχι? έχει άλλα κίνητρα?

    • Οι άνθρωποι του κόμματος και των κυβερνήσεων οτι κάνουν το κάνουν για το κομματικό και το προσωπικό τους συμφέρον .
      Αυτό επιβεβαιώνετε από την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα και ιδιαίτερα η περιφέρεια μας..
      Ακόμα και αυτοί που κατεβαίνουν με ανεξάρτητες σημαίες την επόμενη ψάχνουν να στεγαστούν κάτω από τα κυβερνητικά πετραχειλια.

  • Οι Σπαρτιάτες λένε κοροιδεψαν το εκλογικό σώμα, αυτός τι διαφορετικό έκανε; Αυτή είναι κοροϊδία του εκλογικου σώματος, όχι των Σπαρτιατών.Εισαγγελεας υπάρχει, αλλά οι νόμοι στην Ελλάδα είναι αλλά καρτ. Εγώ είμαι ένας από τους αφελείς που πίστεψε το αφηγημα του ανεξαρτήτου Αμανατιδη, εάν ο Αμανατιδης δεν είναι μόνο για την καρέκλα να ξαναγίνουν οι εκλογές στην Περιφέρεια.

    • Εσύ ψήφισες Αμανατίδη και ζητάς εισαγγελική παρέμβαση????
      Γελάνε και οι πέτρες τόσο με την ανόητη επιχειρηματολογία όσο και με την απίστευτη υποκρισία σας.

  • Οι ψηφοφόροι του, ψήφισαν τον ανεξάρτητο υποψήφιο. Αν θέλανε να ψηφίσουν ΝΔ είχαν και τον προτεινόμενο από το κόμμα. Δυστυχώς όμως έχουμε κοντή μνήμη και θα ξεχάσουμε στις επόμενες εκλογές τις κωλοτούμπες!

  • εγώ που δεν έχω νοημοσύνη και τον ψήφισα δεν νιώθω ότι υποτιμά κάτι. Κοιτάμε στο ίδιο σημείο και θέλουμε το καλό του τόπου για αυτό και Αμανατίδης μέχρι να σβήσει ο ήλιος και σταματήσουν να παράγουν τα φωτοβολταϊκά

  • Επικεντρωθείτε σ’αυτα που μας καινε ως πολίτες κι όχι αυτά που μας αφηνουν παγερα αδιαφορα! Αν θελει ας παει και με τον Τραμπ αρκεί για να φερει καποιες επενδυσεις στον τοπο του.

  • Δεν είδα παραιτήσεις περιφερειακών συμβούλων άλλων κομμάτων. που είναι στην παράταξη Αμανατίδη.
    Προφανώς κι αυτοί για την καρέκλα πήγαιναν.
    Μήπως χειροκρότησαν κιόλας την επανένταξη στη ΝΔ;
    Στα χωριά μας το λένε αξιοπρέπεια.

  • καμιά παραίτηση από αντιπεριφερειάρχες που τον πίστεψαν και τον στήριξαν θα δούμε?
    Υ.Γ Μάλλον μιμήθηκες τον Κάτανα στις κολοτούμπες Αμανατίδη!!!! αλλά ότι τύχη είχε αυτός θα έχεις και συ….

    • Παραδέχεσαι λοιπόν Κασαπιδοκατανοτρολ τις τεράστιες δικές σας κολοτούμπες προεκλογικά.
      Τελικά ποιος κορόιδεψε ποιον?
      Αποδεχτείτε επιτέλους την συντριπτική ήττα σας και διαχειριστείτε την με αξιοπρέπεια.
      Χ-Α-Σ-Α-Τ-Ε
      Πάμε παρακάτω!

  • Εδώ που τα λέμε στημενο κόλπο να πετάξει τον Κασαπιδη έκτος με την συνέναιση κάποιων δουλοπρεπών …
    Ξέρει τελικά να κάνει εκλογές ο (Ορμπαν της Ελλάδας) αλήθεια δεν του το είχα……

  • Γιώργο είμαστε μαζί σου γιατί όπως είναι γνωστό κάποιοι παρουσίασαν στον Μωυσή την απειλή Ζεμπιλιαδου προκειμένου να δικαιολογήσουν την παρουσία τους.

    • Ρε τετραπέρατε πρώην αυλικέ κούνα λίγο το κεφάλι σου. όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητα ήταν διαγραμμένος?Ονειροπαρμένε…

  • Εσείς τί περιμένατε δηλαδή; Δεν ξέρατε ποιος είναι και τί πρεσβεύει; Αλλάζει ο άνθρωπος; Όχι. Το συμφέρον πάνω από όλα. Απλά ορισμένοι νόμιζαν ότι είναι επαναστάτης. Αυτός και ο Τσε…

    • Aν ημουν χυτρα θα εκανα σε αυτον μια ωραια μηνυσουλα για αυτο που γραφει και να τρεχει μετα αυτος ο τυπος να χτυπαει τα θυροτηλεφωνα σου να ζηταει συγνωμη. καντο χυτρα να δουμε ποσο τζαμπα μαγκας ειναι ο συγκεκριμενος

  • Υπάρχει καποια κολυμβήθρα του Σιλωάμ που βαπτίζει τους πολιτικούς ως ανεξάρτητους ? Παρθενογένεση πολιτικών πρωτάκουστο!!!
    Η Περιφέρεια έχει ανάγκη κυβερνητικής υποστήριξης για να αντιμετωπίσει τα χρόνια προβλήματα της Δυτ.Μακεδονιας……αν θέλατε αντιστασιακό περιφερειάρχη με μηδενικό έργο ……..να επιλέγατε ΑΝΤΑΡΣΥΑ,ΚΚΕ……και ότι άλλο εξωκοινοβουλευτικό. Την επομενη φορά πρωτοτυπήστε…😃

  • Ο Αμανατίδης έφυγε από τη ΝΔ προεκλογικά για να αποδομησει εντελώς τον ΚΑΣΑΠΙΔΗ. Τώρα που ο κασαπιδης πάτωσε , επιστρέφει στο σπίτι του και ο Αμανατίδης σε μια στιγμή που η ΝΔ το χρειάζεται καθώς τα έχει κάνει μαντάρα με τους χειρισμούς των Τεμπών και των λοιπών σκανδάλων .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.