Γ. Αδαμίδης: “Νέα κομπίνα – κλοπή από τους καταναλωτές για να χρυσοπληρώνονται τα golden boys του ομίλου ΔΕΗ”

3 Απριλίου 2024
14:15
Οι πάροχοι και ειδικά η άλλοτε Δημόσια ΔΕΗ, ενώ οι τιμές στην χονδρική έχουν πέσει, ανακοίνωσε τα τιμολόγια (πράσινο είναι ως γνωστόν η μεγάλη πλειοψηφία των καταναλωτών) για τον μήνα Απρίλιο με αύξηση σε σχέση με τον Μάρτιο και αυτό για να καλύψουν την χασούρα του ΔΕΔΔΗΕ από το ρεύμα που καταναλώνεται και δεν τιμολογείται ( ρευματοκλοπές και απώλειες δικτύου)
Δηλαδή με την ανοχή της ΡΑΑΕΥ και του υπουργείου βάζουν τους συνεπής καταναλωτές να πληρώνουν περισσότερο προκειμένου οι πάροχοι να επιστρέψουν χρήματα στο ΔΕΔΔΗΕ για τις απώλειες που είχε τα τελευταία χρόνια.
Επιπρόσθετα η ΔΕΗ ανακοίνωσε την τιμή για το νέο σταθερό τιμολόγιο χρώματος μπλε ως γνωστόν στα 12,5 λεπτά στην κιλοβατώρα από 17,9 λεπτά.
Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι τα “σαΐνια” του Στάσση πριν από 3 μήνες εγκλώβησαν χιλιάδες καταναλωτές για ένα χρόνο στην τιμή των 18 λεπτών περίπου ανά κιλοβατώρα λέγοντας ότι με το σταθερό έχει στο κεφάλι σου ήσυχο.
Βεβαίως έχουν φροντίσει να ενημερώσουν κάποιους καταναλωτές μέχρι 29 φεβρουαρίου να αλλάξουν το σταθερό τιμολόγιο χωρίς πέναλτι.
Αυτό κατά την ταπεινή άποψη μου παραβιάζει τους όρους της αγοράς. Πρόκειται για επιλεκτική ενημέρωση καταναλωτών με δεδομένο ότι δεν υπήρξε ανακοίνωση για όλο το καταναλωτικό κοινό, αφού κάποιοι θα πληρώνουν για το σταθερό 12:30 λεπτά και κάποιοι 18 λεπτά ανά κιλοβατώρα.
Έτσι ο Στάσσης με την παρέα του θα συνεχίζει να αγοράζει ίδιες μετοχές για να τις μοιράζει στα στελέχη που ήρθαν από την αγορά και οι καταναλωτές θα πληρώνουν το μάρμαρο.
5 χρόνια τώρα τα στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ δεν έκαναν απολύτως τίποτε για να μειώσουν τη ρευματοκλοπή γιατί να κάνουν άλλωστε, αφού έχουν βρει τη λύση, τις απώλειας θα τις πληρώνουν οι συνεπής καταναλωτές.
Ακόμη περιμένουμε τους έξυπνους μετρητές!!!

8 σχόλια

  • Πεσαμε απο τα συννεφα εμεις νομιζαμε οτι με την δεξια των Πατσηδων θα ειχαμε σταθεροτητα και αναπτυξη οπως κανουν πλυση εγκεφαλου το 41% αχαχαχαχαχαχα!
    ΝουΝτου σιΓκκουρια αχαχαχαχαχαχαχ

  • ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ .

  • Ποιος πλήρωνε τις ρευματοκλοπές, όταν ο κ. Αδαμίδης ήταν για χρόνια Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ; Δεν θυμάμαι τότε να μιλούσε γι’ αυτά.
    Τώρα το πράγμα είναι πολύ απλό: η κερδοφορία της ΔΕΗ προέρχεται κυρίως απ’ το ΔΕΔΔΗΕ και ήδη απ’ το 2023 η ΡΑΕ φρόντισε να της δώσει 200 εκατ. ευρώ. Τώρα θα της δώσει κι άλλα 300 εκατ. Απ’ τη δική μας τσέπη, βεβαίως-βεβαίως.
    Λεφτά υπάρχουν! Στις τσέπες μας και τ’ αρμέγει κανονικά η ΔΕΗ!
    Ποιοι είπαμε είναι σήμερα οι πραγματικοί μέτοχοι της ΔΕΗ, μετά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου το 2021; Μήπως ακριβώς αυτοί που αποφάσισαν να μειωθεί η συμμετοχή του Δημοσίου;;; Ποιος θα μας το πει;

  • καλύτερα να χρυσοπληρώνονται οι χρυσά παιδιά και να είναι η ΔΕΗ κερδοφόρα και η μετοχες μου στα ύψη παρά να τα τρώνε τα κάθε ρεμάλια των συνδικάτων…..welcome to the real world αγραματοι παλαιοσοσιαλιστες του Ανδρικου Παπανδρικου κλεφτες

    • Ενώ οι σημερινοί κλέφτες δεν σε ενοχλούν γαλαζοαίματε κολλημένε . Πότε ζήσαμε χειρότερα από σήμερα;πότε το χρέος έφτασε εδώ που έφτασε;πότε υπήρχαν τα χρυσά παιδιά σας κι ο λαός στη μία να μη μπορεί να ζήσει ούτε την πρώτη βδομάδα του μήνα γιατί μόλις πληρωνόμαστε μας τα αρμεγουν οι φόροι και οι λογαριασμοί. ;;;;

  • Μια χαρα εισαι αδαμιδη 35 χρονια κοιμοσουν και πληρωνοσουν και συνταξη 2700 βολεψες και τον γαμπρο σου μια χαρα εμεις τι κανουμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι