Σχόλιο αναγνώστη στο Kozan.gr: Η κατάσταση στη στάση (δίπλα στο Κουρί) της Νέας Χαραυγής Κοζάνης είναι άθλια

3 Απριλίου 2024
14:57

Η κατάσταση στη στάση (δίπλα στο Κουρί) της Νέας Χαραυγής Κοζάνης είναι άθλια όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες και η αρμόδιοι άφαντοι…τα παράθυρα έχουν σαπίσει και είναι έτοιμα να πέσουν, από το ταβάνι έχει αποκολληθεί ο σοβάς και φαίνονται τα σίδερα όταν βρέχει είμαστε με ανοιχτές ομπρέλες γιατί στάζει, έχω μιλήσει με τον πρόεδρο του χωριού και είπε θα το δει ….εδώ και έναν μήνα το βλέπει η κατάσταση παραμένει η ίδια. Παρακαλώ θα ήθελα να το κοινοποιήσετε. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

12 σχόλια

  • Η σκουριά στα σίδερα και οι τρύπες στα τούβλα φανερώνουν πως η στάση είναι παρατημένη απ’ την εποχή Κουκουλόπουλου. Μαλούτας & Ιωαννίδης, μαζί με τον προαναφερόμενο, ρήμαξαν την Κοζάνη, στη στάση θα σταματούσαν;
    Δείγματα γραφής Κοκκαλιάρη ακόμα δεν έχουμε δει.

  • Καλά αν περιμένετε από το πρόεδρο…Την επόμενη πενταετία..Μόνο για να κλαδεύουν δέντρα είναι. Μια παιδική χαρά να παίξουν τα παιδιά δεν υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Ίντερνετ πρέπει να είμαστε η τελευταία άκρη του κόσμου με ταχύτητα 2mbps..Και εμείς τον ύπνο του δικαίου..

  • Οι στάσεις βρίσκονται έξω από το χωριό και την αρμοδιότητα για την συντήρηση τους φέρουν Το ΚΤΕΛ και όχι η κοινότητα

  • Αμαν αυτη η καραμελα, για ολα εχουν ευθυνη οι αλλοι. Οπως και για το ιντερνετ οπως και για τα χορτα που θα μας φανε τα φιδια. Ας μας στειλει ο προεδρος να δουμε ποτε ζητησε απο τα ΚΤΕΛ να φτιαχτει η σταση (ΑΝ το ζήτησε).

    • Μα έτσι είναι για τα χόρτα την ευθύνη την έχει το τμήμα Πρασίνου και περιβάλλοντος του οικείου δήμου και όχι η κοινότητα (έχουμε δει πολλές φορές τον πρόεδρο να κάνει τα χόρτα με άλλους συγχωριανούς) καθώς να κόβει και χόρτα στις νησίδες του δρόμου που είναι στο ίδιο δρόμο εάν και είναι υπό την ευθύνη της περιφέρειας.
      Όσον αφορά το ιντερνετ ο μοναδικός πρόεδρος που έχει εασχοληθει με το θέμα είναι ο κύριος Χατζαβεριδης
      Δεν είναι βέβαια στο χέρι του να γίνει το ίντερνετ και είναι πασίγνωστο αυτό.Πριν τον τωρινό πρόεδρο δεν υπήρχε το πρόβλημα του ίντερνετ ;; Υπήρξε κάποια ενέργεια στο παρελθόν για την αντιμετώπιση του;
      Όσο για την στάση τι θέλετε να κάνει να την φτιάξει μόνος του; Έχει μπερδέψει τις αρμοδιότητες του προέδρου μερικοί ενώ υπήρξατε και υποψήφιοι για αυτη την θέση

  • Να φωναξετε τον Νεκταριο Ελευθεριαδη που ειναι αξιος και βγηκε μονος του μπροστα να φτιαξει τις στασεις στο χωριο του.Οσο για το τι δουλεια εχει ο προεδρος με την σταση που βρισκεται στην ΕΟ Κοζανης – Αλεξανδρειας, οι κάτοικοι του χωριού του την χρησιμοποιούν, οι κάτοικοι που δεσμεύτηκε να προστατεύει, ούτε της Κοζάνης, ούτε της Αλεξάνδρειας. Και ας απαντήσει τωρα.

  • Εάν οι μαχητές των πληκτρολογίων του χωριού μας βοηθουσαν και λίγο τα πράγματα θα ήταν καλύτερα με την συνεισφορά όλων μας αλλά τώρα θα πούνε δεν είναι δική μας αρμοδιότητα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι