Ανακατασκευή τοιχίων κοιμητηρίων κοινότητας Δρεπάνου και αντικατάσταση υδρορροής στο κωδωνοστάσιο του Αγίου Νικολάου Κοζάνης – Τις συμβάσεις των έργων υπέγραψε ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης

3 Απριλίου 2024
18:09

Υπεγράφη το πρωί της Τετάρτης 3 Απριλίου 2024 μεταξύ του Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη και του αναδόχου Νικόλαου Λιούτσια:

  • η σύμβαση του έργου «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥ», προϋπολογισμού μελέτης 20.000€, περιλαμβάνοντας την αντικατάσταση των σαθρών και φθαρμένων τμημάτων της περίφραξης του νεκροταφείου, με συνολική προθεσμία περάτωσης των εργασιών τους 8 μήνες,

  • και η σύμβαση εκτέλεσης-κατασκευής του έργου με τίτλο «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ ΣΤΟ ΚΩΔΩΝΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ», προϋπολογισμού μελέτης 8.500€ και χρόνο ολοκλήρωσης των εργασιών τους 2 μήνες.

Γραφείο Τύπου

 Δήμου Κοζάνης

3 σχόλια

  • Άντε ακόμα ένας να φωτογραφίζεται και να καμαρώνει για τις συντηρήσεις σαν τον άλλον τον Σημανδρακο που έβαφε τα παγκάκια και στηνόταν για φωτογραφία!!!
    Να σοβαρευτούμε λίγο και δεν χρειάζεται να καμπαρντιζομαστε συνέχεια δουλειά χρειάζεται!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι