kozan.gr: Κοζάνη: Γεμάτο το “Κοβεντάρειο” στην πολιτική εκδήλωση με θέμα: «Ο μύθος της ΕΕ για τη δίκαιη μετάβαση και η ανάπτυξη που συμφέρει το λαό», που διοργάνωσε η Κομματική Οργάνωση Μακεδονίας του ΚΚΕ το απόγευμα της Τετάρτης 3 Απριλίου (Βίντεο & Φωτογραφίες)

3 Απριλίου 2024
19:59

Γεμάτο το “Κοβεντάρειο” στην Κοζάνη στην πολιτική εκδήλωση με θέμα: «Ο μύθος της ΕΕ για τη δίκαιη μετάβαση και η ανάπτυξη που συμφέρει το λαό», που διοργάνωσε η Κομματική Οργάνωση Μακεδονίας του ΚΚΕ το απόγευμα της Τετάρτης 3 Απριλίου. Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής  ήταν ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. Ακολούθησαν θεματικές παρεμβάσεις από τον Νίκο Γεωργακόπουλο, (μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, εργαζόμενο στη ΔΕΗ, μέλος του ΔΣ της ΓΕΝΟΠ) με θέμα «Οι επιπτώσεις της «πράσινης μετάβασης» στους εργαζόμενους και η ανάγκη κλιμάκωσης της πάλης τους», από την Μαρία Βογιατζή, (μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, μηχανολόγο – μηχανικό), με θέμα «Η Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ και οι συνέπειές της στην αγροτική παραγωγή της Δυτικής Μακεδονίας κι από τον Άγγελο Τσαχουρίδη, υποψήφιο διδάκτορα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας) με θέμα «Η πολιτική της ΕΕ στην ανώτατη εκπαίδευση και η πρόταση του ΚΚΕ».

 

 

 

 

5 σχόλια

  • Ο μύθος της ΕΕ
    Α. H «Ευρώπη της Αλληλεγγύης»
    Την υποκρισία της Ε.Ε., η οποία, ενώ θρηνεί για τα θύματα από τα τυφλά χτυπήματα της τρομοκρατίας σε ευρωπαϊκό έδαφος, έχει εξελιχθεί στον δεύτερο μεγαλύτερο εξαγωγέα όπλων προς τη Μέση Ανατολή, μετά τις ΗΠΑ, αποκαλύπτει έκθεση της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου σχετικά με τις εξαγωγές όπλων, που κατ’ αποκλειστικότητα παρουσιάζει το zougla.gr. 31-8-17
    Β. “Η Δύση Έπεσε” – Μαρία Δελιβάνη (Πρύτανης ΠΑΜΑΚ)

    ΤΟ ΚΚΕ
    Από άρθρο : το ΚΚΕ, κάθε δεκαετία «αναβαθμίζεται». Από «δεκανίκι της Άρχουσας Τάξης» έχει πάρει προαγωγή σε «δεκανίκι των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ». Και σ’ ανώτερα! 26 ΜΑΡΤΊΟΥ 2024 ΡΕΣΑΛΤΟ
    ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (Αρδην, ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ)

  • Μπράβο στο κκε και στον Παπαδόπουλο, με απλά λόγια μας είπε ότι συμβαίνει και τις θέσεις του κκε.
    Μακάρι να τους ακούγαμε πιο μπροστά.

    Κάποτε μας έλεγαν ότι αν βγει το κκε θα μας πάρει τα σπίτι,
    μύθος αποδεδειγμένα τα σπίτια μας τα πήρε η τράπεζα και οι μόνοι που ήταν δίπλα μας ήταν οι κκε συμπολίτες.
    Τα παιδιά μας τα χάσαμε όπως και την δουλειά μας.
    Τελικά πρέπει να κάνουμε κάτι άλλο απ αυτό που κάναμε μέχρι χθές, αλλιώς η Ελλάδα θα γίνει ΤΕΜΠΗ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι