Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Κουρί Κοζάνης: Εικόνες που δεν τιμούν κανέναν μας – Σημερινές φωτογραφίες

7 Απριλίου 2024
10:47

 

Τελικά ποιος φταίει φταίει ο δήμος που επένδυσε τόσα λεφτά και έρχεται πολύς κόσμος στο Kουρί που δε σέβεται τO χώρο; φταίνε αυτοί που κάνανε το πάρτι και πετάξανε όπως όπως τα σκουπίδια σε έναν κάδο που ο δήμος δε φρόντισε να μαζέψει; φταίνε αυτοί που πλύνανε τις πληγές τους και πετάξανε τα ματωμένα χαρτομάντηλα μέσα στη βρύση; μήπως αυτοί που εγκατέλειψαν τα ρούχα τους και τα σκουπίδια τους όπου να ναι; Σήμερα είναι Kυριακή περιμένουμε κόσμο στο Kουρί όμως δυστυχώς αυτή είναι η εικόνα

 

ρί

21 σχόλια

  • Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΓΩΓΗΣ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΕΧΕΙ ΣΑΦΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΣΗΜΑ.

    ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΣΤΙΣ ΕΥΡΥΘΜΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΟΠΩΣ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ!
    ΤΩΡΑ ΑΝΑΜΕΝΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑΚΑ ΣΥΓΧΗΣΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ;

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

    ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΘΕΟ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΙΧΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
    ΟΠΛΙΖΙΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ ΣΠΡΕΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ!

    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝΕ ΤΟ ΚΟΥΡΙ…ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΑΝΑΡΧΟΣΤΕΚΙ.
    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΒΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ.

    ΤΟΝ ΨΗΛΟ ΑΪΛΙΑ, ΤΑ ΑΛΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΕΙ…ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΣΑΣ.

    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΚΟΥΡΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΑΝ ΚΑΔΟΥΣ ΚΛΠ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ!

    • ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ; ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ, ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ!

  • Εγώ θέλω να πω δυο πράγματα επειδή τα βλέπω κάθε μέρα στο κουρι το ότι πέταν οι άνθρωποι τα σκουπίδια τους κάτω και βρωμιζουν το χωρο για αυτό δε φταίει ο δήμος γιατί βλέπω τους ανθρώπους που έρχονται και τα μαζεύουν ,τους υπαλλήλους του δήμου κάποιοι πιστεύουν ότι είναι ωραίο να πέταν τις βρώμιες τους κάτω…όσον αφορά για τα παρατημένα σκυλιά που αντί να λιγοστευουν αυτά ως δια μαγείας;;; γίνονται περισσότερα φταίει ο δήμος αν δε κάνω λάθος υπήρχε υπόσχεση ότι θα μαζευτούν όχι μόνο δε μαζεύτηκαν αλλά ο καθένας που του περισσεύουν κουταβάκια τα φέρνει και τα παρατάει στο κουρι ίσως με τις ευλογίες κάποιων;….

  • 1/ Ο αναγωγος και βρωμιαρης απο το σπ[ιτι του, ειναι βρωμιαρης παντου

    2/ Εσυ που βγαζεις φωτο κλπ, να υποθεσω οτι εβαλες τα σκουπιδια ολα οπου φωτογραφησες μεσα στους καδους σκουπιδιων εεεε,,,η απλα τα αφησες εκει που τα βρηκες;

    • δεν τα πεταξα εγω εκει, και επισης δεν ειναι δικη μου δουλεια να τα μαζεψω.

      Υπαρχουν υπαλληλοι που τους πληρωνουμε για αυτο

  • Το κράτος έχει υποχρέωση κάθε φορά που επενδύει σε κάποιες δομές να βάζει κάποιον φορέα διαχείρισης είναι αφημένα όλα στην τύχη τους εννοείται ότι υπάρχει και έλλειμμα παιδείας αλλά στο κουρή υπάρχει πλήρης εγκατάληψη

  • “Η αισθητική μας είναι η ηθική μας”…
    Όσο για τους αδιανοητους που εμπλέκουν τα κακομοίρα τα αδέσποτα ΚΑΙ σ αυτό το θέμα που έχει να κάνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με ανθρώπινο σκουπιδαριο και έλλειψη παιδείας και πολιτισμού διποδων, έχω να πω ότι μάλλον είστε μέρος του προβλήματος αν σας φταίνε τα αδέσποτα για όλα…και αυτή την εμμονή να κοιτάξετε να την ξεπεράσετε αν θέλετε να είστε μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος.

    • Εαν καποια αδεσποτα μυρισουν φαγητο σε ανοιχτο καδο δεν θα πανε να τραβηξουν εξω τα αποφαγια;
      Δεν θα σκορπισουν εξω και τα υπολοιπα σκουπιδια;
      Δεν το εχεις προσεξει ποτε αυτο το φαινομενο;

      Θεωρεις οτι εχουν την ικανοτητα τα αδεσποτα ανεκπαιδευτα σκυλια να ελεγξουν την ενστικτωδη συμπεριφορα τους;
      Ή να ξεχωρισουν εαν ενας καδος ειναι για απορριματα ή για εναποθεση φαγητου για ζωα;

      Η ζωολατρεια εχει φτασει σε αλλα επιπεδα!
      Δεν κατηγορησα τα αδεσποτα ζωα αδελφε, αλλα το συμπτωμα να μην μεριμνουμε με επιμελεια για την καθαριοτητα του δημοσιου χωρου.
      Η ευθυνη σαφως ειναι του απολιτιστου και αγενους ανθρωπου!

      • Να το ξαναπώ απλά: τα αδέσποτα δεν ευθύνονται για αυτή την εικόνα, οι αγενείς διποδοι φταίνε. Αυτό που αναφέρεις, με τόση περιττή ανάλυση, είναι ένα απειροελάχιστο πιθανό αποτέλεσμα της κατάστασης που έχουν δημιουργήσει αγενείς άνθρωποι. Τόσο άσχετο με την αιτία του προβλήματος που κάποιος πρέπει να έχει πολύ λάθος προτεραιότητες στο κεφάλι του για να το αναφέρει σε αυτό εδώ το θέμα. Όσο για ζωολατρειες και άλλους ηλίθιους ορισμούς που έχουν φτιάξει όσοι εχθρεύονται τα ζώα και την καλοσύνη, να ξέρετε ότι σας εκθέτουν ακόμα περισσότερο γιατί τα πετάτε όταν βλέπετε ότι δεν έχετε επιχειρήματα στην τεράστια βλακεία που είπατε. Επίσης και η άκριτη ανθρωπολατρεια και ο τυφλός ανθρωποκεντρισμος είναι πρόβλημα. Γιατί αυτό έχουμε εδώ, λέμε τα αυτονόητα για το ποιος ευθύνεται και επειδή δεν αρέσει πας να το γυρίσεις τούμπα με υποτιθέμενες (στο μυαλό σου) προσβολές για να υποβιβάσεις την κοινή λογική.

      • Έχω δει αδέσποτο “ανεκπαίδευτο” όπως λες, μέσα στην πόλη να περιμένει να περάσει από την διάβαση και να κάνει πίσω όταν δεν είναι σίγουρο ότι θα σταματήσει ο οδηγός. Πόσους συνδημότες σου βλέπεις να το κάνουν αυτό καθημερινά (να πάνε απ’ την διάβαση αντί απ’ όπου τς βολεύει); Θέλω να πω ότι τα ζώα δεν τα κόβει λιγότερο από εμάς όπως νομίζετε όσοι δεν έχετε ιδέα και δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ ούτε να παρατηρήσετε την συμπεριφορά ενός ζώου… εμείς με τόση εκπαίδευση και ορίστε οι εικόνες της συμπεριφοράς μας…

  • Ο Νεοέλληνας είναι η πληγή της Ελλάδας. Έχει μόνο δικαιώματα και καθόλου υποχρεώσεις. Αν μπορεί να σε πατήσει για ελάχιστο κέρδος, θα το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη. Ακριβώς επειδή ο Νεοέλληνας είναι διεφθαρμένος και λαμόγιο, ακριβώς για αυτό βγάζει την ανάλογη κυβέρνηση εδώ και 50 χρόνια. Και πάντα φταίνε οι άλλοι και ποτέ ο ίδιος.

  • Όταν ήμαστε σαν δήθεν ευρωπαϊκή χώρα σε όλα τελευταίοι μισθούς.. ανεργία.. δημόσιο σύστημα υγείας.. ασφάλεια..κτλ!!!! τουλάχιστον σε βρωμιά σε διαφθορά σε ακρίβεια σε παρανομίες κτλ!!!!δεν μας πιάνει κανένας

    • Στρώνει κόκκινα χαλιά, κόβει πίτες, χορεύει τις απόκριες, βγαίνει φωτογραφίες κι εγκαινιάζει τα έργα του Μαλούτα

      • Ποια έργα του Μαλουτα βρε κατακαημενε;;; Γελάνε και τα κακοστρωμενα τσιμέντα που έστρωσε όπου δεν έπρεπε…

  • Αν δεν απατώμαι την περίοδο του covid, όλοι ήμασταν έγκλειστοι και μάλιστα αρκετοί από εμάς “αγκαλιάσαμε” τον θάνατο από όλες τις απόψεις. Δεν φτάσαμε όμως τώρα στο σημείο να πετάμε σκουπίδια, να σκοτώνουμε τον άντρα ή τη γυναίκα μας και το σκυλί στο δρόμο, να χτυπάμε ή να βιάζουμε τα παιδιά μας, να χτυπάμε ή να κάνουμε μπούλινγκ στους συμμαθητές μας, να παρκάρουμε όπου να ναι……….Συμφωνώ απόλυτα ότι έχει να κάνει με την παιδεία και πολλά άλλα…..
    Από κει και μετά, εκείνο που με παραξένευει και αναρωτιέμαι είναι το εξής: γιατί ο covid και ο εγκλεισμός δεν επηρέασε καθόλου την κρίση μας, όσον αφορά ποιους πρέπει να ψηφίσουμε. Συνεχίζουμε να ψηφίζουμε τους ίδιους και τους ίδιους, που δεν μεριμνούν να δώσουν λύσεις σε όλα αυτά τα προβλήματα, Και αν ψηφίσουμε κάποιον νέο, δεν ξέρω, αποδεικνύεται τελικά ότι …….τελειώνουν όλοι την ίδια “σχολή”, όσον αφορά την πολιτική, ή στις καρέκλες που κάθονται έχει ενέσεις αμνησίας και ξεχνάνε, τι πρέπει να κάνουν και τι τάζουν;
    Από την άλλη, είναι τυχαίο ότι στο χωριό μου βγάζαμε προέδρους, για χρόνια τους ίδιους και τους ίδιους εναλλακτικά, όμως αυτή τη φορά βγάλαμε έναν άνθρωπο, ο οποίος από την πρώτη μέρα που ανέλαβε, έδειξε έργο και ελπίζω να το συνεχίσει και θα έχει την συμπαράσταση μας, διαφορετικά από δω παν κι οι άλλοι και αλίμονο και πάλι στο χωριό και κάθε “χωριό”.

  • Ναι συμφωνώ απόλυτα για το θέμα με τις κάμερες.
    Γιατί δεν βάζουν κάμερες, ενώ θα μπορούσαν να αποφύγουν μεγαλύτερα έξοδα από την εγκατάσταση τους;
    Αλλά δεν το κάνουν, γιατί στη συγκεκριμένη χώρα, η κάμερα δεν θα βγάλει στη φόρα μόνο τα άπλυτα αυτού που καταγράφει, αλλά και όλων όσων κρύβονται από πίσω……από όλη αυτήν την κατάσταση….
    Να γιατί δεν βάζουν !!!!!!

  • Γιατί όλοι γράφετε ανώνυμα;;;;; Τι φοβάστε!!!!!!;;;;;;;
    Δεν είναι δουλειά του φωτογράφου να τα μαζέψει!! Μόνο να βγάλει φωτογραφίες για να κάνει ένα άρθρο …
    Κάνουμε κάτι καλό για την Κοζάνη μην το καταστρέφεται είναι κρίμα , πάει πολύ κόσμος δεν μπορούν να βάλουν φυλακές ,πρέπει από μόνοι μας να κάνουμε κάτι και ΟΧΙ πάντα να περιμένουμε από τους άλλους. Οκ δεν είναι δουλειά σου,άλλωστε όλοι κοιτάμε μόνο την δικιά μας “κατσίκα” και ας πάθει ότι θέλει του γείτονα, όλα θα μπορούσες να το αναφέρεις μπροστά στον φύλακα για να ενημερώσει αυτός. ΚΡΙΜΑ……

    • Με το να βάλω ένα Πέτρος, Κώστας, Ελένη, Μαρία,….Αντώνης ….σημαίνει ότι γράφω επώνυμα;
      Συγνώμη δεν το ήξερα, οπότε θα κάνω πλέον “επώνυμο” σχολιασμό…!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.