kozan.gr: Ισόπαλη η Κοζάνη κόντρα στον Καμπανιακό, αν κι έχανε με σκορ 0 -2 – Κοζάνη – Καμπανιακός 2 -2 (Φωτογραφίες & Βίντεο με δηλώσεις παικτών & προπονητη)

7 Απριλίου 2024
18:25

Iσόπαλη με σκορ 2-2 αναδείχθηκε η Κοζάνη κόντρα στον Καμπανιακό στο εντός έδρας παιχνίδι στο πλαίσιο των Play Out του Α’ Ομίλου της Super League 2

 

Το φιλμ του αγώνα

38′ 0-1 Γιουκούδης

45+5′ απ’ ευθείας κόκκινη ο Ιτσιος επειδή ο διαιτητής έκρινε ότι ανέτρεψε αντίπαλο σε προφανή θέση για γκολ

45+7′ 0-2 Τότσκα με απ’ ευθείας φάουλ από την φάση που προήλθε η αποβολή του Ιτσιου.

Ημίχρονο 0-2. Κακή ή Κοζάνη δεν απείλησε καθόλου. Καλύτερος ο Καμπανιακός πέτυχε δύο γκολ και είχε ένα δοκάρι.

49′ 1-2 Σουλιώτης με κεφαλιά από σέντρα Πάνου.

50′ δεύτερο δοκάρι ο Καμπανιακος σε σουτ Μπούση.

66′ 2-2 Σιατραβάνης από λάθος της άμυνας.

74′ Με 10 και ο Καμπανιακός, έξω με δεύτερη κίτρινη ο Γαρύφαλλος.


Τελικό σκορ 2-2 (Πλάνα από κερκίδες από εξέλιξη & λήξη αγώνα)

Βίντεο με δηλώσεις παικτών & Προπονητή αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα

 

ΚΟΖΑΝΗ (Αγγελος Διγκόζης): 1 Καραγκιόζης, 2 Πάνος, 31 Τάτσης (76′ Κανούλας), 4 Ιτσιος (45+5′ κόκκινη), 5 Σουλιώτης, 27 Αναστασόπουλος, 28 Νάτσος (64′ Ιω. Παπαδόπουλος), 10 Σιατραβάνης, 7 Καλλέργης (46′ Τσιμπούκας), 20 Γραμμένος, 72 Maksimovic.
Αναπληρωματικοί: 93 Bogdanovic, 3 Τσιμπούκας, 21 Ιω. Παπαδόπουλος, 88 Καραγιάννης, 9 Κανούλας, 8 Τζημόπουλος, 70 Γιάκος, 99 Ποζατζίδης, 30 Ασλαμπάλογλου.
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Αμανατίδης): 21 Γιακουμής (36′ λ.τ. Ιωαννίδης), 2 Π. Καθάριος, 4 Λαγωνίδης, 7 Γιουκούδης (76′ Ν. Καθάριος), 8 Σαρβανίδης, 9 Μανιός (76′ Πόζογλου), 12 Μπούσης, 20 Εππας, 24 Γαρύφαλλος (κίτρινη), 31 Παπαστεριανός, 99 Τότσκα.
Αναπληρωματικοί: 74 Ιωαννίδης, 6 Ταϊρης, 10 Πόζογλου, 14 Ν. Καθάριος, 22 Φροσύνης, 28 Πολύζος, 29 Τσιακούμης, 40 Παντέλης, 77 Παπακωνσταντίνου.
Διαιτητής: Α. Μέγας (Πιερίας).
Βοηθοί: Α. Αναστασιάδης (Σερρών), Ε. Βογιατζής (Καρδίτσας).
4ος: Α. Τσιοφλίκη (Λάρισας).

4 σχόλια

  • Μόνο ένας τυφλός δεν βλέπει ότι τα αποτελέσματα της σημερινής αγωνιστικής έδωσαν το μήνυμα ποιές ομάδες θα υποβιβαστούν .ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

  • Νομίζω οτι δεν χρειάζεται ειδικότατη αναλυση. Όπως ο κ Τσακιρίδης δήλωσε κατ επανάληψη φταίει η ΑΕΠ και ένας γνωστός μάνατζερ για την ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στην Κοζάνη.

    • ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΔΕΣ ΞΑΝΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΗΤ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΑΕΠ Η ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΠΙΑΣΑΝ ΦΙΛΟΤΙΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΜΙΛΗΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΟΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι