«Ενότητα» – Η νέα δημοτική αρχή “γνωρίζει” το δήμο και τα έργα του

8 Απριλίου 2024
11:55

Με ικανοποίηση παρακολουθούμε τη Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο κύριο Κοκκαλιάρη να συνεχίζει να επισκέπτεται τα έργα του δήμου, τα έργα που παρέλαβε από τη δική μας αυτοδιοικητική περίοδο, και να γνωρίζει τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που πήραμε.

Πρόκειται να κάνει ακόμη πολλές δεκάδες επισκέψεις σε έργα, δεδομένου του πλούσιου Τεχνικού Προγράμματος του 2024 που παραδώσαμε και των έργων με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση που ξεπερνά τα 34 εκατομμύρια ευρώ.

Θεωρούμε απολύτως φυσικό να εντυπωσιάζεται από όσα βλέπει. Ιδιαίτερη η χαρά που έδειξε για το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης της Λίμνης Πολυφύτου στην Αιανή, αφού και για αυτό το έργο ουδεμία συνεισφορά έχει ο ίδιος και η παράταξή του: Το έργο αναπτυξιακού χαρακτήρα υλοποιήθηκε εξ ολοκλήρου κατά τη δική μας αυτοδιοικητική περίοδο. Εντάχθηκε στο πρόγραμμα LEADER το 2020, η σύμβαση του έργου υπογράφηκε το 2022 και η σύμβαση για την προμήθεια του εξοπλισμού υπογράφηκε το 2023.

Η πρόκληση για εμάς στην προηγούμενη αυτοδιοικητική περίοδο ήταν να δημιουργήσουμε έναν επιπλέον πόλο προσέλκυσης στην Αιανή, πέρα από τον Αρχαιολογικό Μουσείο και τον Αρχαιολογικό χώρο.

Πρόκληση της νέας δημοτικής αρχής είναι το έργο αυτό να ανταποκριθεί  σε αυτόν ακριβώς το σχεδιασμό, ούτως ώστε να συμβάλλει στην αύξηση της επισκεψιμότητας της Αιανής και την ενίσχυση του ρόλου της ως ιστορική έδρα του Δήμου.

Βεβαίως, η δρομολογούμενη από τη νέα Δημοτική Αρχή κατάργηση του Ληξιαρχείου της Αιανής είναι μια επιλογή που έρχεται σε προφανή αντίφαση με τη ζητούμενη ενδυνάμωση της περιοχής.

 

Screenshot

Screenshot

8 σχόλια

  • Αποτύχατε
    Όσο νωρίτερα το καταλάβετε τόσο το καλύτερο
    Τα ίδια έλεγε και για σας η προηγούμενη δημοτική αρχή
    Οπότε μην ανησυχείτε ο πολίτης ήξερε και σας έβαλε εκεί που αξίζετε
    Τώρα και η νέα αρχή θα κριθει από τις πράξεις και τις παραλείψεις της

  • Στο χρονοντουλαπο και ακομα πιο περα.Οχι αλλο κατεστημενο.Την “ενοτητα”θα την ακολουθει η καταρα του 48.Τι ειναι αυτο; η χειροτερη πρωτευουσα νομου.(Στις 48 ειναι 48η.Θαυμαστε τους).

  • Η ενότητα σαν παράταξη του ενιαίου συνασπισμού της Αριστερασ του 1990, σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, τελείωσε το 2019 όταν το ΠΑΣΟΚ του Μαλουτα έχασε τις εκλογές από το συνδυασμό της Αριστεράς και των οικολόγων του Λευτέρη ιωαννιδη .
    Έχετε λοιπόν πολιτική και ηθική υποχρέωση , μετά την νέα ολοκληρωτική ήττα που υποστήκαμε από το συνδυασμό του Αριστερού Δημάρχου Γιάννη Κοκαλιαρη , να μη χρησιμοποιείτε και καπηλεύεστε ούτε τον τίτλο της ΕΝΟΤΗΤΑΣ γιατί δεν ανήκει πλέον σ εσάς κ ΜΑΛΟΥΤΑ….

    • Καλα…..εσυ ζεις στον δικο σου κοσμο…μονο αριστεροπασοκοι και Κοζανιτες ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ Κοκκαλιαρη…ολοι οι υπολοιποι ναι….

  • Αν 5 χρόνια δεν ψηφιζατε μόνο φωτοβολταϊκά, θα σας έμενε χρόνος να υλοποιουσατε και κάτι άλλο στη θητεία σας.

  • Ναι το τσιμεντωμα του μοναδικού Δημοτικού Κήπου και η μετατροπή τμήματος του σε οικόπεδο για να χτίσετε, σοβαρό έργο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!!! Ανίδεοι… νομίζατε ότι οι δημότες είναι απολίτιστοι αγράμματοι που θα τους δουλεύετε εσείς για το τι είναι “έργο”…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.