kozan.gr: Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης για το θέμα του Ληξιαρχείου Αιανής – Αιρετοί και κάτοικοι θεωρούν πως είναι ειλημμένη απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης για κατάργηση/συγχώνευσή του – 10λεπτη διακοπή με απόφαση της Προέδρου (Βίντεο)

8 Απριλίου 2024
19:48

 

Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης για το θέμα του Ληξιαρχείου Αιανής.  Αιρετοί και κάτοικοι θεωρούν πως είναι ειλημμένη απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης για κατάργηση/συγχώνευσή του. 10λεπτη διακοπή με απόφαση της Προέδρου.

25 σχόλια

  • Και πώς θα εξευρεθούν πόροι για το Δήμο, έχει κανένα λεφτοδεντρο; Μήπως επειδή οι υπάλληλοι ,αν μετατεθούν κεντρικά, θα απλώνουν λιγότερο την αρίδα τους ,και σας έπιασε πρεμουρα;

  • Είμαστε με τον Κοκκαλιαρη γιατί έδιωξε τον Μαλουτα. Είτε σας αρες είτε δεν σας αρες (ήχος από τα στραγάλια) Γιαννάκης 62% Μαλουτας 38%.

  • αυτοι ειναι ολοι οι κατοικοι της Αιανης πυο διμαρτυρονται για αυτο το θεμα που ειναι ζωτικης σημασιας. 40 ατομα? Α καλα. δημαρχε προχωρα

  • Αφήστε τον Γιαννάκη να διοικήσει. Οι αντιδημοκρατικές μέθοδοι έχουν υποκινητή τον Μαλουτα;

  • Ντροπή δουλεύουν τον κόσμο με ειλημμενες αποφάσεις, δημοτική αρχή που δεν σέβεται θα έχει την τύχη που της αξίζει

  • Νομιζω και μονο απο την συμμετοχη των 40 κατοικων εκ των οποιων οι μισοι ηταν θεσμικοι και πρωην θεσμικοι για ενα θεμα που υποτιθεται αφορα ολη την κοινωνια της Αιανη και αλλες τοσα τοπικα διαμερισματα οπως λεγαν οι διαμαρτυρομενοι δειχνει οτι μαλλον καποιοι με τις ευλογιες και της αντιπολιτευσης προσπαθησαν και απετυχαν να μεγαλωσουν κατι το οποιο ειναι πολυ πιο μικρο. Ο Δημαρχος να το τελειωσει αμεσα το θεμα και να προχωρησει.

    • Εσείς όλοι που με χυδαίο και ντροπιαστικό τρόπο υπερασπίζεστε το κύριο Κοκαλιαρη μην ξεχάσετε να πάρετε το χαρτζιλίκι σας και περάστε μετά να πάρετε το γλειφιτζούρι σας σε καμια σκια και αμα έχει πολυ ήλιο μη ξεχάσετε να πάρετε κουρτίνες να μην συγκαειτε

  • Γιαννη λειτουργησε με βαση το συνολικο συμφερον του Δημου Κοζάνης και οχι της Αιανης. Αν το συμφερον ειναι να καταργηθει να καταργηθει αν ειναι το συμφερον συνολικα του Δημου να μεινει ας μεινει.

  • Επειδή βλέπω ότι ολοι εδώ μέσα είστε άτομα που σκέφτονται λογικά αλλά τελικά σκέφτεστε μόνο την πόλη και όχι τα χωριά πόσο μάλλον την Αιανή δεν θα σας πείραζε εάν ξανά γινότανε η Αιανή Δήμος εεεε? Γιατί ξέρετε η Αιανή έχει πιο πολλά πράγματα να δείξει όλο το χρόνο κάθε έτους και τουριστικά και ήθη και έθιμα και πολλά άλλα η Κοζάνη τι έχει να δείξει? Τον αρινταγα τους φανούς που είναι μόνο για 15 μέρες η σεζόν και ένα λαογραφικό μουσείο… Αλλα δεν σας παίρνει να γίνει Δήμος η Αιανή γιατί απλά τους φοβάστε μην σας πάρουν τον κόσμο από την πόλη σας που εκτιμάτε και ταυτόχρονα ρουφιανευεται συνέχεια για να επιβιώσετε απο διάφορες καταστάσεις. Συνέλθετε όλοι σας παρακαλώ. Και γίνετε άνθρωποι πάνω από όλα κοιτάξτε το κοινό καλό και όχι μόνο την πόλη σας δεν ζείτε μόνο η Κοζανίτες ζουν και χωριανοί σε όλους τους πρώην δήμους που κλείσανε και απορώ σε τι έκανε καλό ο Καλλικράτης? Το ξανά λέω συνέλθετε όλοι σας και βάλτε τα πράγματα κάτω με την σειρά και να μην υπάρχει κακία…

    • Όταν το Βελβεντό διεκδικούσε και κέρδισε δήμο οι Αιανιωτες κοιμόταν γιατί κάποιοι όπως οι πρώην αιρετοί που ήταν χθες τους είχαν υπνωτίσει τώρα τα θυμήθηκαν όλα;;;;;

      • Μάλλον εσύ κοιμόσουν ανώνυμε και δεν πήρες χαμπάρι τι έγινε….Σε έπιασε ο πόνος για την Αιανή….

    • Μπορεί να επιβιώσει η αιανη ωε ξεχωριστός δήμος,. Με τι;. Με ένα μουσείο, και με τις λαζαρινες;. Πόσα παιδιά έχετε στο δημοτικό σας;. Από εκεί να ξεκινήσετε. Αυτό δείχνει το μέλλον του χωριού σας.

  • Ο Δήμος Κοζάνης δεν είναι μόνο η πόλη της κοζανης!!!Έλεος πια!!!Σκεφτείτε και λίγο την ταλαιπωρία όσων μένουν στα χωριά και πρέπει να έρχονται κοζανη να εξυπηρετηθούν…..Σκεφτειτε και λίγο τους μεγαλύτερους σε ηλικια…..σκεφτειτε και τα έξοδα κάθε φορά που θα χρειάζονται ένα έγγραφο και θα πρέπει να μεταβούν κοζανη!!!Φτανει….κουρασε η όλη κατάσταση!! Κούρασε η αδιαφορία και το δε βαριέσαι!

  • Σε βάθος πενταετίας θα κλείσουν και το γυμνάσιο Αιανής.Οπως έκλεισαν της Άνω Κώμης αφού πήραν τους μαθητές της Καισαρειας και τους πήγαν στην Αιανή με οδηγίες Τζελου.Περυσι κλείσανε το Δημοτικό σχολείο Καισαρειας και πήγαν τα παιδιά στην Α.Κωμη ενώ είχε δρομολογεί ο για Αιανή.Εδω υπάρχει σχέδιο ερημοποίησης των χωριών,με πρωτεργάτες πρώην δημάρχους .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.