kozan.gr: Σχολική δράση για την κλιματική αλλαγή με θέμα το ποδήλατο πραγματοποίησε, το πρωί της Τετάρτης 10/4, το 6ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας στην κεντρική πλατεία (Βίντεο & Φωτογραφίες)

10 Απριλίου 2024
11:14

Σχολική δράση για την κλιματική αλλαγή με θέμα το ποδήλατο πραγματοποίησε, το πρωί της Τετάρτης 10/4, το 6ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας στην κεντρική πλατεία της πόλης.

2 σχόλια

  • Καλή η δράση που πραγματοποίησε το 6ο δημοτικό σχολείο Πτολεμαΐδας και αξίζουν συγχαρητήρια τόσο οι εκπαιδευτικοί όσο και οι μαθητές.
    Δυστυχώς όμως η πόλη μας δεν έχει ποδηλατόδρομους για να μπορεί κάποιος να φτάσει στο κέντρο με ασφάλεια καθώς οι δρόμοι έχουν στενέψει πάρα πολύ με τις αναπλάσεις που έγιναν. Το αποτέλεσμα είναι ο ποδηλάτης είτε να κινείται μέσα στο δρόμο και να καθυστερεί την κίνηση των οχημάτων είτε να αναγκάζεται να κινηθεί ανάμεσα στα τραπεζοκαθίσματα των καταστημάτων εστίας που κατέλαβαν σε μερικά σημεία πλήρως το πεζοδρόμιο.
    Αν θέλουμε κίνηση με ποδήλατο να ανοίξει η 25η Μαρτίου και να γίνει ποδηλατόδρομος στη μια πλευρά.

  • Ο Δήμος Εορδαίας θα πρέπει να κάνει κάποια στιγμή ενέργειες ώστε να δημιουργηθούν ποδηλατόδρομοι τόσο εντός της Πτολεμαΐδας όσο και γύρω από αυτή, ενδεχόμενα να συνδεθούν και κοντινά χωριά.
    Έστω να το προγαμματισει για την επόμενη εκλογή του. Τουλάχιστον να γίνει κάποια αρχή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι