Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας: Αναβάλλεται για τις 6 Φεβρουαρίου το 2025, η υπόθεση δολοφονίας της Ανθής Λινάρδου από τον σύζυγό της στο Βελβεντό Κοζάνης το 2016

10 Απριλίου 2024
14:51
Κανένα σχόλιο

Αναβάλλεται για τις 6 Φεβρουαρίου το 2025, η υπόθεση δολοφονίας της Ανθής Λινάρδου από τον σύζυγό της στο Βελβεντό Κοζάνης το 2016.

Η εκδίκαση της υπόθεσης στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας πήρε και πάλι αναβολή, καθώς είναι σε εξέλιξη και δεν έχει ολοκληρωθεί η υπόθεση της δολοφονίας του Κοσμά Τζέλου από τον ειδικό φρουρό στην Καστοριά, το 2017.

Στην υπόθεση της Ανθής Λινάρδου ο συζυγοκτόνος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη το 2021, αφού προηγουμένως είχε ομολογήσει την πράξη του.

Στην υπόθεση του δολοφονημένου ταξιτζή στη Καστοριά στον πρώτο βαθμό ο καθ’ ομολογίαν δράστης είχε καταδικασθεί σε δισ. ισόβια για τη δολοφονία, καθώς και για τα αδικήματα της ληστείας, της οπλοκατοχής και της οπλοχρησίας.

 

Πηγή ΕΡΤ Κοζάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι