kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του έργου της επέκτασης του πάρκου εκτάκτων αναγκών (Φωτογραφίες)

11 Απριλίου 2024
07:31

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του έργου της επέκτασης του πάρκου εκτάκτων αναγκών στην Πτολεμαΐδα. Nα θυμίσουμε ότι στο συγκεκριμένο χώρο  η προμήθεια εξοπλισμού, βάσει μελέτης, περιλαμβάνει

  • Πίστας ποδηλασίας και skateboard.

  • Εξοπλισμού υπαίθριας άθλησης, προσβάσιμου από άτομα τρίτης ηλικίας και ΑμεΑ.

  • Φωτιστικών πυλώνων.

  • Διαφόρων καλλωπιστικών φυτών.

  • Νέου – ενιαίου αστικού εξοπλισμού (καθιστικοί πάγκοι, κάδοι απορριμμάτων, «έξυπνοι» καθιστικοί πάγκοι κ.α.), ο οποίος θα δημιουργήσει ένα ευχάριστο και ξεκούραστο περιβάλλον.

H εταιρεία “ΛΑΝΤΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗ” είναι αυτή που θα υλοποιήσει το έργο “, με κόστος 239.166,30 € (χωρίς ΦΠΑ),  Ο νέος εξοπλισμός, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, θα τοποθετηθεί σε έκταση 3 στρεμμάτων, στην οποία επεκτείνεται το Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών, ένας χώρος αναξιοποίητος, που βρίσκεται δυτικά του Πάρκου Εκτάκτων Αναγκών, μεταξύ του Αντλιοστασίου της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης και του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, στην περιοχή του “Αγροκηπίου”. Η ανάπλαση του Πάρκου Εκτάκτων Αναγκών Πτολεμαΐδας θα ενισχύσει την ελκυστικότητα της περιοχής, προσφέροντας μία εστία αναψυχής και προάγοντας την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών, καθώς και την τουριστική ανάπτυξη στον τόπο μας με την βελτιστοποίηση της επισκεψιμότητας του.

kozan.gr

 

Ένα σχόλιο

  • Αν ο δήμος Εορδαίας θέλει την “τουριστική ανάπτυξη και βελτιστοποίηση της επισκεψιμότητας” τότε να φτιάξει εκεί και μεγάλο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. Τη Καθαρά Δευτέρα γινόταν ο κακός χαμός από αυτοκίνητα στριμωγμένα στους γύρω δρόμους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι