Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Ν. Κοζάνης: Το πρόγραμμα εργασιών συνδιάσκεψης Δυτικής Μακεδονίας

11 Απριλίου 2024
09:27
Κανένα σχόλιο

Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον συμμετοχής στη Συνδιάσκεψη Συνταξιούχων Δημοσίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων (ΠΟΠΣ) την Κυριακή 2024 στο Συνεδριακό Κέντρο DUFAS (7ο χιλ. Κοζάνης Πτολεμαΐδας). Περί τα 450 μέλη των Συνδέσμων και Συλλόγων των Νομών Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς, Φλώρινας, Πέλλας, και Πιερίας, δήλωσαν, μέχρι σήμερα, συμμετοχή για να ρωτήσουν, συζητήσουν και να λάβουν απαντήσεις, από σύσσωμη τη Διοίκηση της ΠΟΠΣ, που θα είναι παρούσα με τον πρόεδρό της, συνάδελφο Ηλία Ηλιόπουλο, για θέματα ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά και θέματα υγείας, επικοινωνίας και συνεργασίας με την ελληνική κοινωνία, θέματα των νοσοκομείων, κέντρων υγείας, των μεγάλων ελλείψεων σε ανθρώπινο δυναμικό, τους Βρεφονηπιακούς σταθμούς τα θέματα του Δημόσιου Εκπαιδευτικού Συστήματος, μέχρι την Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση, τα θέματα ασφάλειας και προστασίας των πολιτών που ιδιαίτερα τελευταία η εγκληματικότητα και οι πράξεις βίας καθημερινά επαναλαμβάνονται.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΚΟΖΑΝΗ 14/4/2024

10.00 π.μ.- 10.10 π.μ. Υποδοχή από τον Πρόεδρο
της Κοζάνης

10.10 π.μ.- 10.15 π.μ. Ορισμός Προεδρείου
Συνδιάσκεψης

10.15 π.μ.- 10.50 π.μ. Κεντρική Εισήγηση-
Πρόεδρος ΠΟΠΣ

10.50 π.μ.- 11.20 π.μ. Τοποθετήσεις Προέδρων
Συλλόγων (5′)

11.20 π.μ. – 12.20 μ.μ. Τοποθετήσεις μελών Δ.Σ.
της ΠΟΠΣ (5′)

12.20 μ.μ.- 13.30 μ.μ. Τοποθετήσεις Συνέδρων

13.30 μ.μ.- 14.00 μ.μ. Απαντήσεις- Δευτερολογία
Προέδρου ΠΟΠΣ

14.00 μ.μ.- 14.30 μ.μ. Πανηγυρική Συνεδρίαση
Με χαιρετισμό του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας
Με χαιρετισμό του Δημάρχου Κοζάνης
Με απονομή τιμών
Με Χορωδία του Συνδέσμου μας

14.30 μ.μ.- 17.00 μ.μ. Γεύμα

17.00 μ.μ. Τέλος Συνδιάσκεψης

Από Δ. Σ. του Συνδέσμου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.