Συλλυπητήριο Ψήφισμα – Οι Σύλλογοι Διδασκόντων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης και του Δημοτικού Σχολείου “Χαρίσιος Μεγδάνης Κοζάνης” για το χαμό του Συναδέλφου Δασκάλου Χρήστου Θωμαΐδη

11 Απριλίου 2024
14:21
Κανένα σχόλιο

Οι Σύλλογοι Διδασκόντων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης και του Δημοτικού Σχολείου “Χαρίσιος Μεγδάνης Κοζάνης” και η συνολική κοινότητα των μαθητών και των γονέων των σχολείων, εκφράζουν βαθύτατη θλίψη και συλλυπητήρια για το χαμό του Συναδέλφου Δασκάλου Χρήστου Θωμαΐδη.

Με μεγάλη θλίψη μάθαμε τον απρόσμενο χαμό του Συναδέλφου Δασκάλου Χρήστου Θωμαΐδη. Ο Χρήστος Θωμαΐδης ήταν ένα μέλος της κοινότητάς μας και άφησε μια ανεξίτηλη εντύπωση με την προσφορά του στην εκπαίδευση και την κοινότητά μας.

Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Συναδέλφου Δασκάλου Χρήστου Θωμαΐδη και τους αγαπημένους του. Οι σκέψεις μας είναι μαζί τους κατά αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

Με συναισθήματα βαθιάς θλίψης και αλληλεγγύης,

 

Οι Σύλλογοι Διδασκόντων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης

και του Δημοτικού Σχολείου “Χαρίσιος Μεγδάνης Κοζάνης”

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.