Δήμος Κοζάνης: Παρατάσεις για την Εφαρμογή του Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός ή πλησίον δασικών εκτάσεων

11 Απριλίου 2024
17:51

Σε συνέχεια της προαναγγελτικής ανακοίνωσης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας στις 29.03.2024, με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και Εσωτερικών, σχετικά με την εφαρμογή του «Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός ή πλησίον δασικών εκτάσεων», δίνονται οι εξής παρατάσεις:

  • Για τα υφιστάμενα κτίρια, το Έντυπο Αξιολόγησης της επικινδυνότητας και η Τεχνική Έκθεση με τα συνοδευτικά τους στοιχεία, υποβάλλονται από τον εξουσιοδοτημένο διαχειριστή έως την 10η Μαΐου 2024.

 

  • Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου υποβάλλει τη δήλωση εφαρμογής των μέτρων πυρασφάλειας μέχρι την 10η Ιουνίου 2024.

6 σχόλια

  • Έντυπο Αξιολόγησης της επικινδυνότητας και η Τεχνική Έκθεση , Ποιος κάνει την αξιολόγηση και την τεχνική έκθεση;

    • Δεν ντρέπονται ?
      Κράτος είναι αυτό που μεταβιβάζει στο πολίτη τις ευθύνες του;
      Δεν φτάνει που μας εξάντλησαν οικονομικά ενώ οι ίδιοι χρυσοπληρώνονται;
      Αίσχος !

  • Να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστουν…..μας έχουν τελειώσει οικονομικά τώρα μέσω των προστίμων θα μας πάρουν και την περιουσία.Αυτα να τα θυμόμαστε στην κάλπη.

  • Άλλο ενα μέτρο φορο υφάρπαξης .. λες και τα σπίτια εν έτη 2024 ειναι από άχυρο φτιαγμένα ή ξύλινα και χρειάζονται σχέδιο πυρασφάλειας ! εκεί στην κυβέρνηση να ξέρετε
    οτι ανακαλύφτηκε το μπετό και το τούβλο ε?
    ελεος πια.. τη μια φάπα μετά την άλλη…
    τελειώστε τους στις κάλπες . πριν μας τελειώσουν αυτοί..

    • Δηλαδή τα σπίτια από τούβλα και τσιμέντο δεν καίγονται;. Ειδικά αυτά που βρίσκονται μέσα σε δάση η δίπλα απ’ αυτά. Νομίζω ότι είναι αυτονόητη η επιβολή μέτρων προληπτικής πυρασφάλειας σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν χρειάζεται να γκρινιάζουμε για τα πάντα.

  • Οι εκλογές είναι μπροστά. Να κλαδέψουμε, να ξεχορταριασουμε, να καθαρίσουμε. Όλα καλά. Αυτό είναι χειρότερο από το ΕΝΦΙΑ. Δεν το έχουμε καταλάβει καλά. Πρέπει να υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από πίσω. Να τα ξεπουλήσουμε όλα, η να τα παραδώσουμε στο κράτος, η να τα ασφαλίσουμε υποχρεωτικα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.