Συνάντηση του Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου με το νέο Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη Ιωάννη Μπαλαμπανίδη

12 Απριλίου 2024
16:34

Με το νέο Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ιωάννη Μπαλαμπανίδη συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 12 Απριλίου 2024, ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν περιλάμβαναν την υποστήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, την προώθηση των συμφερόντων των πολιτών, την ενίσχυση της δημοκρατίας και της διαφάνειας στη δημόσια διοίκηση και την ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών της περιοχής.

Ο Δήμαρχος αφού ευχήθηκε στον κ. Μπαλαμπανίδη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, τόνισε την προθυμία του για στενότερη συνεργασία με την Περιφέρεια, προκειμένου να εξασφαλιστούν τα δικαιώματα των πολιτών. Από την πλευρά του, ο κ. Μπαλαμπανίδης εξέφρασε την θέληση να στηρίξει το δήμο και τους πολίτες σε θέματα όπου βρίσκουν προσκόμματα από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η συνάντηση θεωρήθηκε πολύ εποικοδομητική, με την επίσημη δήλωση των δύο παραγόντων για στενότερη συνεργασία.

3 σχόλια

  • Ο συμπαραστάτης του πολίτη θα έπρεπε να είναι κάποιος που θα στέκεται απέναντι στην περιφερειακή αρχή και θα διεκδικεί αιτήματα για τους πολίτες.Αφου τον πρότειναν οι ίδιοι,αν στραφεί εναντίον τους θα τον ξηλώσουν.Σε ποιον λοιπόν είναι συμπαραστάτης,στον περιφερειάρχη από τον οποίο πληρώνεται η στον πολίτη?

  • Παιδιά λίγη προσοχή στα δελτία τύπου γιατί διαβάζουν και κάποιοι που γνωρίζουν.
    Τα καθήκοντα του κου Μπαλαμπανιδη δεν συναντιούνται πουθενά με την επιχειρηματικότητα κλπ που αναφέρει ο δήμαρχος Σερβίων ούτε έχουν σχέση με τον δήμο Σερβίων
    Επίσης όσον αφορά τα δικαιώματα των πολιτών και την διαφάνεια οι κάτοικοι της Ελάτης γνωρίζουν κάτι παραπανω

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.