kozan.gr: Αγρίνιο: «Έφυγε», από την ζωή, στα 85 του χρόνια, ο Κοζανίτης Δημήτρης Βούρκας – Πολυγραφότατος, με συχνή αρθρογραφία στο kozan.gr

12 Απριλίου 2024
19:50

 

Έφυγε από την ζωή, στα 85 του χρόνια, ο Κοζανίτης Δημήτρης Βούρκας, ένα πρόσωπο που ζούσε στο Αγρίνιο, ιδιαίτερα αγαπητό στην πόλη της Κοζάνης αλλά και στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου με σημαντική συνεισφορά και στα πολιτιστικά δρώμενα, εκεί, της περιοχής.

Υπήρξε από τους πρωτεργάτες της Κινηματογραφικής Λέσχης Αγρινίου ενώ είχε μεγάλη συμβολή στα πρώτα βήματα του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου.

Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο (13/4)  στον Ιερό Ναό Αγ. Χριστοφόρου (Νέο) στο Αγρίνιο και ώρα 17:00. Η σορός θα βρίσκεται στον ναό μισή ώρα νωρίτερα.

To συγκινητικό μήνυμα του γιου του Xάρη: “ Μέσα από την βαθειά θλίψη, έρχονται κύματα οι αναμνήσεις από τόσες θεατρικές παραστάσεις και ταινίες που είδαμε μαζί, αλλά και οι συζητήσεις και αναλύσεις που κάναμε μετά…

Αχ, μπαμπάκα μου, οι γνώσεις σου ήταν αστείρευτες, και έχαιρες βαθειάς εκτίμησης όσων είχαν πρακτική γνώση πολιτισμού…
Κράτησες ακόμη και την παράδοση της Κοζάνης ζωντανή, τιμώντας την καταγωγή της οικογένειάς μας…”

 

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε αρκετά από τα άρθρα του στο kozan.gr

2 σχόλια

  • Δεν τον γνώριζα προσωπικά, κέρδισε όμως την εκτίμηση και τη συμπάθεια μου απο τον ελκυστικό, ζωντανό και θερμό τρόπο γραφής του, που πρόδιδε ότι επρόκειτο για έναν άνθρωπο απλό και γνήσιο, έναν πραγματικό κύριο…. Καλή ανάπαυση, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι