Συμπολίτης μας από την Κοζάνη αναφέρει: “Εξαιρετικά επιθετικό σκυλί (μεγαλόσωμο, λευκού χρώματος) κυκλοφορεί στην περιοχή Ηπειρώτικα της Κοζάνης”

12 Απριλίου 2024
22:35

Εξαιρετικά επιθετικό σκυλί ( μεγαλόσωμο, λευκού χρώματος) κυκλοφορεί στην περιοχή Ηπειρώτικα της Κοζάνης (στο παρκάκι πίσω από τον φούρνο του Σιδερη). Σήμερα αργά το απόγευμα, επιτέθηκε στον γιό μου ο οποίος πρόλαβε να μπει στην είσοδο της πολυκατοικίας μας στην οδό Πύρρου. Λίγα λεπτά αργότερα το ιδιο σκυλί επιτέθηκε και σε εμένα.

 

Φωτογραφία αρχείου

26 σχόλια

  • Οι αρμόδιοι και υπεύθυνοι βγάζουν δελτία τύπου και φωτογραφίεε
    Το θέμα αυτό δεν μπορεί να τους απασχολεί γιατι δεν προσφέρεται για αυτό που επιδιώκουν και θελουν

  • Αν ήταν εξαιρετικά επιθετικό θα είχε επιτεθεί και σε αλλους….φυσικά και υπάρχουν επιθετικά σκυλια, υπάρχουν όμως και επιθετικά παιδιά και επιθετικοί ενήλικες, οι οποίοι ενοχλούν τα ζώα και αυτά αμύνονται.

    • Και επιθετικοί σχολιαστές. Καλή ώρα σαν κι εσάς. Κατηγορείτε τον άνθρωπο δηλαδή ότι και λέει ψέματα. Καταλαβαίνετε τουλάχιστον ότι είστε απαράδεκτος /η;

      • Ψέματα μπορεί να μη λέει, να τα παραφουσκωνει ίσως. Εμένα που με βλέπει και το βλέπω κάθε μέρα γιατί δεν μου επιτίθεται;

      • Να βλέπουμε και την άλλη πλευρά όταν αυτή συμβαίνει, όχι όταν η άλλη πλευρά είναι προϊόν φαντασίας και θεωρητικών υποθέσεων. Εδώ γίνεται καταγγελία συγκεκριμένη για επιθετική συμπεριφορά σκύλου. Για την προστασία όλων μας θα πρέπει να επιληφθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Αν γίνει καταγγελία για επιθετική συμπεριφορά ανθρώπου απέναντι σε ζώο, επίσης θα έπρεπε να επιληφθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Αλλά εδώ κάποιοι προσπαθούν να σκεπάσουν το πρόβλημα με υποθέσεις και όχι με γεγονότα.

      • Δε μπορεί ο καθένας να λέει ότι του επιτέθηκε ένας σκύλος χωρίς κάποια φωτογραφία η καλύτερα βίντεο. Καλά θα κάνετε να τα αφήσετε ήσυχα

        • Δηλαδή μας λέτε όταν επιτίθεται ένα άγριο σκυλί το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτούμε είναι να το βιντεοσκοπησουμε.Και φανταστείτε τα παιδιά μας που πάνε στο δημοτικό σχολείο,πέρα από την τρομάρα τους να σκέφτονται πως θα μας το αποδείξουν με βίντεο!!!

        • Το καλύτερο είναι να το πάρεις στο σαλόνι σου και να το έχεις για συντροφιά. Ώστε να ηρεμήσει κι’ αυτό κι’ εμείς μαζί.

    • Εγώ λέω για να αφήσουμε το σκυλί στην ησυχία του να διώξουμε τον κύριο και τον γιο του από την γειτονιά και την οικοδομή τους έτσι ο σκύλος ( αγνώστου επιθετικότητας θα συνεχίσει τη ζωή του ανενόχλητος ), και όπως ο Αϊνστάιν είπε το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία είναι άπειρα!

    • Το συγκεκριμένο σκυλί έχει επιτεθεί και σε άλλους και έχουν δημοσιευθεί ξανά άρθρα γι αυτο.
      Το θέμα είναι αν η νέα Δημαρχεία μπορεί να ανταποκριθεί ή είναι και αυτή σαν την προηγούμενη.

      • Πότε ξαναεπιτεθηκε;Έχεις παραπομπές; Και δίχως βίντεο και φωτογραφίες; Ο,τι θέλει λέει ο καθένας εδώ μέσα, απλά για να θολώνει τα νερά.

        • Εσένα όταν σε επιτεθεί κοίτα να τραβάς βίντεο…και εννοείται δεν θα σε βοηθήσει κανείς γιατί γουστάρεις δαγκώματα..να το απολαύσεις

        • Ώρες ώρες απορώ με τα μεγαλειώδη φιλοζωα αισθήματα σας ..και είστε αρκετοί σε αυτήν την κατηγορία .. αλλά τι σας συμβαίνει και δεν μπορείτε να έχετε την ίδια ενσυναίσθηση και για τους ανθρώπους δεν μπορω να το καταλάβω.. εύχομαι κάποτε να παραδειγματιστουμε σαν χωρα από μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες και να μην κυκλοφορεί έξω κανένα αδέσποτο ζώο.. βέβαια αυτό για να γίνει πρέπει να μην έχουμε και εμπόδιο ανθρώπους που αισθάνονται φιλοζωοι και προτείνουν να τα αφήσουμε στην ησυχία τους ..

    • Είστε η και αντιπροσωπεύει την κλασική και τραγική… τυποποιημένη απάντηση των κολλημένων φιλοζωων που δεν είτε δεν θέλουν .
      είτε δεν βλέπουν και δεν δέχονται κάτι άλλο από το ότι εσείς τα πειράζετε κι αυτά απλα αμύνονται.
      Μιλάτε για φωτογραφίες ή βίντεο, χωρίς να ξέρετε τι λετε. Αλήθεια αναρωτηθηκατε αν μπορεί κάποιος που κινδυνεύει από επίθεση να τραβάει ταυτόχρονα βίντεο.. ;;
      Εάν γινόταν κάτι τέτοιο εσείς ο/η ίδιος θα λέγατε ότι είναι ηλιθιο το να σου κάνει επίθεση το αδέσποτο και συ να τραβάς βίντεο ή φώτο…αλλά τώρα το ζητας

  • Θα τα λύσει η σύμβουλος του δημάρχου και ο δήμαρχος.

    Σκυλουπολη είμασταν και χειρότερα θα γίνουμε.

    Καληνύχτα Κοζανη.

  • Ουγκάντα είναι αυτή η πόλη εδώ ,ο άνθρωπος λέει το πρόβλημα που αντιμετώπισε και που αφορά όλους μας και εσείς ειρωνεύεσται από πάνω.

  • Μερικοί κ περισσότερο μερικές εχνε ξεφυγ με την φιλοζωία τάχα μου τάχα μου οι καλές καρδιές που της κάνανε όλοι πέρα κ βρήκανε παρηγοριά στους σκύλους εξαγοράζοντας την φιλία των με ένα κομμάτι ψωμί ..,… Τα ταιζουν τα ποτίζουν κάθε μέρα ίδια ώρα πρωί μεσημέρι βράδυ κ κατά τα άλλα είναι αδέσποτα!! Κ δηλαδή ποιο είναι το δεσποζωμενο αυτό που είναι μέσα από την πόρτα;;

  • Όλοι δικαιούμαστε να έχουμε άποψη αρκεί να έχουμε το θάρρος της επωνυμίας και όχι να προσβάλλουμε ή να υπονοούμε καλυπτόμενοι στην ανωνυμία μας!!! Το θέμα είναι ότι και ακόμη & αν υπερβάλει η αναφορά του συμβάντος πρέπει να ελεγχθεί πριν συμβεί κάποια επίθεση σε αδύναμα πρόσωπα (παιδιά ή ηλικιωμένους)!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι