Το Λεύκωμα της ΠΕΣΕΔΕ «200 Χρόνια Ελλάδα – 200 Χρόνια Εθνικές Υποδομές» «ταξιδεύει» στη Κοζάνη την Παρασκευή 19 Απριλίου

15 Απριλίου 2024
12:43
Κανένα σχόλιο

Την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 η Πανελλήνια Ένωση Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΠΕΣΕΔΕ) με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος – Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας (ΤΕΕ ΤΔΚ) διοργανώνουν την ιστορική εκδήλωση – παρουσίαση του Λευκώματος «200 Χρόνια Ελλάδα – 200 Χρόνια Εθνικές Υποδομές» στην αίθουσα συνεδριάσεων «Κοβεντάρειο» στη Κοζάνη (Ώρα 19:00 – Οδός Μούκα 1 – 7 Κοζάνη).

Το Λεύκωμα δημιουργήθηκε από την ΠΕΣΕΔΕ, για να παρουσιάσει εντός και εκτός ελληνικών συνόρων, την εξέλιξη των εθνικών μας υποδομών στα 200 χρόνια από την ίδρυση του σύγχρονου ελεύθερου ελληνικού κράτους. Δημιουργήθηκε για να «γιορτάσει» τα 100 χρόνια της ίδρυσης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και για να αναδείξει το έργο της Ελληνίδας και του Έλληνα Μηχανικού. Να θυμίσει στους Έλληνες τι έχουμε επιτύχει, τι έχουμε «χτίσει» και να προσφέρει ερεθίσματα για την επόμενη μέρα.

Κατά τη διάρκεια του «ταξιδιού» στον χρόνο, θα δοθεί έμφαση στα δημόσια έργα της χώρας και στη συνεισφορά του ανθρώπινου δυναμικού του Τεχνικού Κλάδου σε αυτή τη μεγαλειώδη προσπάθεια σύστασης του κράτους. Στο επίκεντρο θα βρεθούν έργα, όπως δρόμοι, γέφυρες, σιδηρόδρομοι, δίκτυα ύδρευσης, φωτισμού, αποχέτευσης, σχολεία και άλλα. Ιστορικοί και μηχανικοί θα αναδείξουν την σπουδαιότητα των προσπαθειών αυτών, τα οποία αποτελούν κοινωνικό βασικό εργαλείο για την επίτευξη της αειφόρου ανάπτυξης μιας κοινωνίας.

Με την υποστήριξη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

 Μέγας Χορηγός: ΤΜΕΔΕ

Χρυσοί Χορηγοί: ΕΚΤΕΡ – INTRAKAT – TΕΡΝΑ

Αργυρός Χορηγός: Ρoikos Α.Ε

Χορηγοί: Tedra, Σαμαράς και Συνεργάτες.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Εργοληπτικόν Βήμα, www.gobhma.gr, www.ypodomes.gr

Η ΠΕΣΕΔΕ, με σημαντική παρουσία και δράση 90 χρόνων, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εξέλιξής του κατασκευαστικού κλάδου και ιδιαιτέρως των δημοσίων έργων. Ιδρύθηκε το 1933 και αποτέλεσε την πρώτη ενιαία «φωνή» των εργοληπτών μηχανικών. Από την ίδρυσή της έχει διαδραματίσει το δικό της ρόλο στην εκτέλεση των δημόσιων και λοιπών έργων της χώρας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.