kozan.gr: Π. Πλακεντάς: “Η ΔΕΗ γίνεται ακόμη μεγαλύτερος φεουδάρχης στην περιοχή μας. Πρέπει να ξεχάσουμε την ΔΕΗ ως μια δημόσια εταιρεία που παρήγαγε ρεύμα για το λαό. Τώρα έχει επιλέξει να πουλάει απορροφητήρες, μίξερ και σκουπάκια ηλεκτρικά” (Bίντεο)

15 Απριλίου 2024
18:12

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας, το απόγευμα της Δευτέρας 15/4, ο Δήμαρχος Π. Πλακεντάς, αναφερόμενος στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας και συγκεκριμένα στην παρουσίαση των Ειδικών Πολεοδομικών Σχεδίων (Ε.Π.Σ.) και των Στρατηγικών Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Σ.Μ.Π.Ε.) για τα λιγνιτικά πεδία Πτολεμαΐδας και Αμυνταίου – Κλειδιού – Αχλάδας, είπε πως μέσα από αυτά, τα οποία ουσιαστικά είναι κατά “παραγγελία” από ΔΕΗ & Μετάβαση, η ΔΕΗ γίνεται ακόμη μεγαλύτερος φεουδάρχης, εξηγώντας τι ακριβώς εννοεί. Δείτε το σχετικό απόσπασμα που σας παρουσιάζει το kozan.gr

9 σχόλια

  • Όσο παει και χειροτερεύει. Δεν κοιτάει τα χαλιά του δήμου μας αλλά τη κάνει η ΔΕΗ. Ο ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ άφησε και γεματα ταμεία. Αυτός ουτε ενα έργο δεν έχει να δείξει.Και κοίτα να μαζέψετε τα αδέσποτα από τις εργατικές βγαίνουν και στον δρόμο μην γίνει κανα τροχαίο.

  • Η περιοχή πλούτισε απο την ΔΕΗ η οποία χρυσωσε και τον τελευταίο ορνιθώνα που απαλλοτρίωσε. Αντιθέτως με την ΔΕΗ που συντονίστηκε με τις ανάγκες των εποχών που ζουμε η περιοχή και οι κάτοικοί της εξακολουθουν να ζουν στο χτες και να αναπολούν αυτό που εχασαν αδυνατώντας να προσαρμοστούν στα σύγχρονα δεδομένα της παγκόσμιας αγοράς. Κι όποιος δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο σήμερα μοιραία δεν έχει αύριο. Αυτο ισχυει και για τους αυτοδιοικητικούς, πρωτίστως.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι