Πτολεμαΐδα: Πολίτης έσπασε το χέρι του από πτώση σε πεζοδρόμιο

15 Απριλίου 2024
18:51

Πολίτης έσπασε το χέρι του από πτώση σε πεζοδρόμιο στην Πτολεμαΐδα

To ρεπορτάζ είναι του τηλεοπτικού σταθμού FLASH & του Κωνσταντίνου Μαυρίδη (eordaia.org)

7 σχόλια

  • Ήταν που θα περνούσε η δημοτική αρχή από κάθε γειτονιά…
    Η πρόσληψη μόνιμων τεχνητών για την κατασκευή και συντήρηση των πεζοδρομίων είναι επιβεβλημένη. Η εργολαβίες κοστίζουν πολλαπλάσια και η διακόσια ανάθεσης της εργολαβίας είναι χρονοβόρα.

  • Λογική Δήμου (είναι θέμα της οικοδομής ) με 81 % θα μας βάλει να φτιάχνουμε και τους δρόμους ο άριστος ΄δήμαρχος μας και το επιτελείο του !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλή τύχη μας

  • Ενώ εάν είχε καφετέρια και είχε απλωθεί καταλλήλως δεν θα μπορούσε να περάσει οπότε δεν θα το έσπαγε. Τόσο απλά.

  • Άντε καλέ μια χαρά είναι… 25η Μαρτίου 2 φορές στραμπούληξα το πόδι μου, έχουν βάλει δέντρα που κάνουν μεγάλες ρίζες οπότε σηκώνονται τα πεζοδρόμια. Και μια φορά έπεσα μέσα σε φρεάτιο δεν είχε καπάκι.

  • Άχρηστα και βρώμικα δέντρα που φυτεύθηκαν στην μέση κάθε πεζοδρομίου. Το αποτέλεσμα οι ρίζες τους να φουσκώσουν κάθε πλακάκι γύρω από αυτά. Φράχτης σπιτιού που κόστισε ακριβά στον ιδιοκτήτη, καταστράφηκε επειδή στο μισό μέτρο πεζόδρομο φυτεύτηκε ξαφνικά ένα φλαμούρι. Άχρηστοι το ίδιο οι δημαρχέοι και τα επιτελεία τους χρόνια τώρα.

  • Δυστυχώς στην Ελλάδα επικρατεί και υπερισχύει “το πάθημα γίνεται μάθημα”. Και όχι το “των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουμε μαγειρεύουν”.
    Οπότε αν δεν γίνουν κάποια ανεπανόρθωτα δεν μας ενδιαφέρει να διορθώσουμε και καταστάσεις.
    Και δυστυχώς αυτά τα ανεπανόρθωτα, πολλές φορές στοιχίζουν και ζωές.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι