kozan.gr: Oι ομιλίες του Γ. Δακή & της Π. Κρυσταλλίδου στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου (Βίντεο)

15 Απριλίου 2024
20:00

 

Oι ομιλίες του Γ. Δακή & της Π. Κρυσταλλίδου στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

15 σχόλια

  • Εγω αν ημουν πρόεδρος της ΝΔ απο δυτική Μακεδονία θα κατεβαζα τον Τοπαλιδη , εχε χάρη όμως που κανει σοβαρή δουλειά στην μετάβαση αε

  • Ίσως ο μόνος αιρετός περιφερειάρχης που κάτι έκανε στην περιφέρεια. Οι επόμενοι δύο πλήρως αποτυχημένοι. Ο τωρινός μέχρι στιγμής δεν φαίνεται κάτι ιδιαίτερο. Είναι όμως ακόμα γι αυτόν νωρίς για οριστικά συμπεράσματα.

    • Ειςαι απο τους γνωστούς αγνώστους που πήγαιναν στις κομματικές φιέστες για Κασαπίδη και μετα πήγαινες να ψήφισες Αμανατίδη η Ζεμπιλιαδου . Νταξ φίλος δεν το καταλάβαμε

  • Σε κανένα κορίτσι, κανένας δεν λέει να μην ασχοληθεί με την πολιτική. άλλα πράγματα τα λένε αλλά όποια έχει ώτα ακούειν ακουέτω. πράγμα το οποία δεν είδαμε. Λέμε ναί σε κορίτσια που γράφουν τις ομιλίες τους μόνες τους, που έχουν την δική τους άποψη, κορίτσια χωρίς έπαρση, κορίτσια που θα σε ξέρουν μετά τις εκλογές, κορίτσια που θα μπουν στην πολιτική για να προσφέρουν και όχι μόνο για δική τους ατομική προβολή και ευχαρίστηση των κολαούζων τους. κορίτσια που δεν εκμεταλλεύονται καταστάσεις καλές ή κακές για να προβληθούν και να εξυπηρετηθούν. κορίτσια που δεν θα βάλουν τρικλοποδιά ακόμη και σε ψηφοφόρους για προσωπική επιτυχία. κορίτσια που δεν λειτουργούν πισώπλατα. κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π. θα μου πείτε αυτά δεν τα κάνουν και οι άντρες? φυσικά και ναι . Η αναφορά όμως έγινε σε κορίτσια.
    Τι έχει πάθει η Ν.Δ. ? πόσο κρίμα να είσαι ψηφοφόρος και να βλέπεις τον αρχηγό της αξιοματικής να πανηγυρίζει και να ξέρεις ότι φταίει το κόμμα σου? Μετά την ήττα των εκλογών ψάξτε μέσα στο κόμμα και όχι στους ψηφοφόρους.

  • Η καλύτερη επιλογή για την Δυτική Μακεδονία ήταν η κυρία Δαδαμόγια ,άξια,ικανή,εργατική και αγαπητή στους συμπολίτες της.

        • Η Δαδαμόγια δεν έχει πρόβλημα να ασχοληθεί με τα αδέσποτα και το απέδειξε πιανοντας δουλειά κανονικά οπως εκανε και ως Αντιπεριφερειαρχης παρήγαγε και συνεχιζει να παραγει έργο. Στην Ελλάδα τους ικανούς δεν τους προωθούν ,προωθούν τους διαχειρισιμούς.

  • Ο ένας πιο αποτυχημένος από την άλλη
    κουτσοί στραβοί όλοι στον μεγάλο μπλε θίασο. Ευτυχώς δεν θα εκλεγείτε γιατί άλλη παρακμή δεν αντέχει η Δυτική Μακεδονία

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι