Ευχαριστήριo του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας προς ΕΚΑΒ Κοζάνης

16 Απριλίου 2024
11:38
Κανένα σχόλιο
Το ΔΣ του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας ο Άγιος Παντελεήμων θα ήθελε να ευχαριστήσει τους εκπαιδευτές – διασώστες του ΕΚΑΒ Κοζάνης κ. Γκαραλιό Γεώργιο και κ.Τότσκα Αντώνιο για την άψογη υλοποίηση του Σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών , το οποίο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 στο Τραμπάντζειο γυμνάσιο Σιάτιστας, για μέλη του Συλλόγου.
Το επιστημονικό υπόβαθρο των προαναφερθέντων εκπαιδευτών του ΕΚΑΒ, ο άψογος επαγγελματισμός τους και η μεταδοτικότητά τους κράτησαν το ενδιαφέρον των μελών του Αιμοδοτικού Συλλόγου Σιάτιστας μέχρι την τελευταία στιγμή και μοιράστηκαν μαζί τους χρήσιμες πληροφορίες και γνώσεις σε θέματα πρώτων βοηθειών.
Τα μέλη του Αιμοδοτικού Συλλόγου Σιάτιστας επιμορφώθηκαν στα εξής πεδία :
Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ)- Χρήση Αυτόματο Εξωτερικού Απινιδωτή
Αντιμετώπιση Πνιγμονής από ξένο σώμα (Λαβή Heimlich)
Πρώτες βοήθειες/Λιποθυμία
Επιληπτική Κρίση-Αντιμετώπιση
(Σε ενήλικες, παιδιά και βρέφη)
Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και το ΕΚΑΒ Κοζάνης για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας, για την πραγματοποίηση του σεμιναρίου.
Το σεμινάριο θα επιθυμούσαμε να επαναληφθεί και του χρόνου, μιας και είναι και επιθυμία των μελών που το παρακολούθησαν αλλά και μελών που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να το παρακολουθήσουν.
Με εκτίμηση
Το ΔΣ του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.