Διάκριση για το κατάστημα οπτικών Όρασις στην Κοζάνη από το project ‘’Αετοί ‘

16 Απριλίου 2024
14:59
Κανένα σχόλιο

Διάκριση για το κατάστημα οπτικών Όρασις για την επίτευξη της 1ης θέσης στην περιοχή της Κοζάνης με βάση τις αξιολογήσεις και την ικανοποίηση των πελατών.

Το κατάστημα Όρασις προσφέρει τις υπηρεσίες του στην πόλη της Κοζάνης από τον Δεκέμβριο του 2014. Με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στις ανάγκες του πελάτη, σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συνυφασμένες με υψηλή ποιότητας όρασης έχοντας ως κύριους γνώμονες τις νέες επιστημονικές εξελίξεις στον χώρο της οπτικής αλλά και της μόδας!

Με απόλυτη εξειδίκευση σε θέματα κατασκευής ειδικών και πολύπλοκων συνταγών & έχοντας επενδύσει σε έναν υπερσύγχρονο εξοπλισμό, σας εξασφαλίζει μία εγγυημένη λύση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της καθημερινότητάς σας με τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες οφθαλμικών φακών όρασης και φακών επαφής.

«Μην ξεχνάμε πως βλέποντας τον κόσμο καλύτερα, ζούμε καλύτερα και αυτή είναι κι η αποστολή μας!» , μας λέει η ιδιοκτήτρια, Χριστίνα Μυρωνίδου.

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι