Φλώρινα: Ήταν μια συγκινητική δράση όπου ξετυλίχθηκε το κουβάρι του Αυτισμού, συνολικού μήκους 3.920 μέτρων στα χρώματα του Αυτισμού και μετέδωσε το μήνυμα της συμπερίληψης

17 Απριλίου 2024
10:34
Κανένα σχόλιο

 

Συγχαρητήρια στους φοιτητές και τις φοιτήτριες της Σχολής μας, που με το χαμόγελο και τη διάθεσή τους στήριξαν τα παιδιά της εκδήλωσης με τίτλο «Prosvasi’s Autism Ball» του ΚΔΑΠ ΑμεΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, χθες το απόγευμα στο νέο πάρκο. Ήταν μια συγκινητική δράση όπου ξετυλίχθηκε το κουβάρι του Αυτισμού, συνολικού μήκους 3.920 μέτρων στα χρώματα του Αυτισμού και μετέδωσε το μήνυμα της συμπερίληψης, δηλαδή της ισότιμης συμμετοχής των Ατόμων με Αναπηρία σε όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού βίου. Η παιδεία και η μόρφωση δεν παρέχεται μόνο στα αμφιθέατρα και τα εργαστήρια, αλλά είναι μια συνεχής διαδικασία ευαισθητοποίησης και σεβασμού ο ένας προς τον άλλο. Ευχόμαστε το κουβάρι της αλληλεγγύης που δημιούργησαν τα παιδιά να ξετυλίγεται διαρκώς και να ομορφαίνει την κοινωνία μας.

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι