Καλλιόπη Βέττα: «Η μεγάλη απεργία ανέδειξε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων, πιστοποίησε την αγανάκτηση των πολιτών και επιβεβαίωσε την αρχή του τέλους της κυβέρνησης»

17 Απριλίου 2024
13:01

Η Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης και Τομεάρχης Τουρισμού ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. κ. Καλλιόπη Βέττα, συμμετείχε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε στην Αθήνα με αφορμή την σημερινή απεργία.

Στη συγκέντρωση και την πορεία που ακολούθησε συμμετείχαν εργαζόμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, άνεργοι, συνταξιούχοι, εκπρόσωποι φορέων, πρωτοβάθμιων σωματείων, συνδικάτων και συλλογικοτήτων, με κεντρικό αίτημα την αύξηση των μισθών και των απολαβών, την πλήρη επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων και των τριετιών, την διευθέτηση διοικητικών και θεσμικών εκκρεμοτήτων και, εν γένει, την βελτίωση των όρων ζωής των πολιτών.

Η κ. Βέττα, δήλωσε: «Οι πολίτες όλης της χώρας βιώνουν μια πρωτοφανή και επελαύνουσα ακρίβεια που οδηγεί καθημερινά στη μείωση της αγοραστικής δύναμης και την εξαφάνιση των εισοδημάτων τους.

Η κυβέρνηση με ισχνά, καθυστερημένα και ανεπαρκή μέτρα δεν έχει λάβει κανένα ουσιαστικό μέτρο, είτε για να τιθασεύσει την άνοδο των τιμών, είτε για να αυξήσει τις απολαβές των εργαζομένων και των ευάλωτων συνανθρώπων μας.

Ως αποτέλεσμα, η συσσωρευμένη οργή, η αγανάκτηση και η απόγνωση οδήγησαν σήμερα δεκάδες χιλιάδες πολίτες σε όλη την χώρα να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους για αυτή την κατάσταση.

Συμπαραστεκόμαστε πλήρως σε αυτή την απεργία και τονίζουμε ότι είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίο να αλλάξουμε ρότα, να στηρίξουμε τον κόσμο της εργασίας και της δημιουργίας, για να ζήσουμε μια ζωή με όραμα, αξιοπρέπεια και προοπτική, αντί για στασιμότητα, καθήλωση και ανασφάλεια»

4 σχόλια

    • ναι τι? οπου γαμος και χαρα ο μπλε σου θιασος απων!
      θα σε ταισει λιγο σανο περι σταθεροτητας και ολα καλα ο κακος ο συριζας φταιει για ολα παλι!
      Αντε περαστικα

  • Συμπαραστεκεται η λαμβάνουμε μηνιάτικο της τάξης των 8000+ € τους εργαζόμενους των 800 € και διαδηλωνει μαζί τους. Μάλιστα. Όπως καταλαβαίνουν την αγωνία εργαζομένων, αυνταξιουχων και οι υπόλοιποι 299 εκατομμυριουχοι της βουλής προφανώς.

  • Όταν ακόμα και το ΠΑΜΕ στηρίζει τις επιλογές – κουτοπονηριές Παναγόπουλου σημαίνει ότι δεν πάμε καλά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.