Όλγα Μαρκογιαννάκη: «Θέλω να γίνω η φωνή σας στην ευρωβουλή»

17 Απριλίου 2024
14:45

 

 

«Οι πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επιδεινώνουν ακόμα περισσότερο τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή των Σερβίων εδώ και χρόνια.

Προβλήματα που έχουν σαν αποτέλεσμα την ερήμωση του τόπου με τη φυγή πολλών νέων και τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όσοι έχουν μείνει, στον καθημερινό τους αγώνα για την επιβίωση.

Είναι καιρός να σταματήσουμε πια να κάνουμε διαπιστώσεις και να αρχίσουμε να εφαρμόζουμε πολιτικές που θα δίνουν λύσεις και θα αντιστρέψουν την κατάσταση.

Αποφάσισα να διεκδικήσω την εκλογή μου στο ευρωκοινοβούλιο ως υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ένα κόμμα που πιστεύει πάντα στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας, έχοντας την πεποίθηση ότι στους ευρωπαϊκούς θεσμούς υπάρχουν δυνατότητες και ευκαιρίες που μπορούμε να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε τόσο για την περιοχή Σερβίων, όσο και για όλη την Περιφερειακή Ενότητα της Κοζάνης, έτσι ώστε ν’ αλλάξουμε όσο περισσότερο γίνεται τη σημερινή κατάσταση.

Αυτός είναι ένα αγώνας που αξίζει και πρέπει να τον δώσουμε όλοι μαζί, με όλες μας τις δυνάμεις.

Τόσα χρόνια, η περιοχή μας δεν είχε τη δική της φωνή στο ευρωκοινοβούλιο και θα ήθελα να μου κάνετε τη μεγάλη τιμή να γίνω εγώ η δική σας φωνή, για να ακούγεται ο τόπος μας εκεί που πρέπει και να κερδίζει όσα του αξίζουν.»

Αυτά τόνισε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Όλγα Μαρκογιαννάκη στην περιοδεία που έκανε στην περιοχή των Σερβίων. Μια περιοχή που επισκέπτεται χρόνια και γνωρίζει πολύ καλά και για την οποία είναι διατεθειμένη ν’ αγωνιστεί μ’ όλες της τις δυνάμεις προκειμένου να βοηθήσει στο βαθμό που μπορεί για να ξαναμπεί στο δρόμο της ανάπτυξης.

Η Όλγα Μαρκογιαννάκη συναντήθηκε με τους θεσμικούς εκπροσώπους της περιοχής, αλλά και με πολλούς κατοίκους, και έτσι είχε την ευκαιρία ν΄ ακούσει όλα όσα τους απασχολούν και να συζητήσει μαζί τους για το πώς η ίδια σκοπεύει να λειτουργήσει ως μέλος του ευρωκοινοβουλίου προκειμένου να είναι αποτελεσματική και χρήσιμη για την περιοχή.

 

 

 

15 σχόλια

  • Ενώ είναι ωραία κοπέλα Όλγα
    Αλλά δύσκολα να βγει πιστεύω
    Εγώ θα στηρίξω με χίλια επειδή είναι γυναίκα έχει καταγωγή από το δήμο Σερβίων…

  • Αντί για χειραψίες και χαμόγελα, θέλουμε να μας πείτε αν θα καταγγείλετε το Green New Deal, την κλιματική πολιτική της ΕΕ που στραγγαλίζει τους πολίτες.

  • ……………………..ΠΑΣΟΚ, ένα κόμμα που πιστεύει πάντα στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας,…….

    Η ταυτότητα της ευρώπης
    Αυτή που μας έθαψε στα μνημόνια. Αυτή που μισεί την Ορθοδοξία.
    Αυτή που θέλει να μας κάνει αποθήκη ψυχών και καρπαζοεισπράκτορα των τούρκων.
    Αυτή που τόσα χρόνια δεν βλέπει την κατεχόμενη Κύπρο και είδε την Ουκρανία. Αυτή που χάρισε την χιλιάδων ετών ιστορία μας στα Σκόπια και αγνόησε την Βόρεια Ήπειρο.
    που επιτρέπει την αθρόα εισροή παράνομων μεταναστών επί δεκαετίες στις δυτικές κοινωνίες με αποτέλεσμα αυτές να έχουν διαβρωθεί εντελώς , που επέβαλε την ψήφιση νόμου με τον οποίο οι «παντρεμένοι» ΛΟΑΤΚΙ+ θα αποκτούν παιδιά.

  • Πολυ καλή υποψηφιότητα απέναντι σε κατι μετριότητες που μας εφερε η ΝΔ για δυτική Μακεδονία, δυστυχώς η ευτυχώς πολλοί θα πρεπει να σκεφτούν καλα τι θα ψηφίσουν

  • Όταν ψηφίζουμε δεν ψηφίζουμε οικογενειοκρατία
    Γιατί δεν λέει ότι μπήκε λόγω Ανδρουλάκη με τον οποίο έχει συγγενική σχέση κ

    Αλήθεια γιατί δεν μας λέει ποιες συγκεκριμένα πολιτικές μπορεί να εφαρμόσει η πολιτική δύναμη που θα ενταχθεί για να κρίνουμε κατά πόσο αυτές βοηθάνε την πόλη και την περιοχή μας
    Αρκρτα με την μπουρδολογια και την αοριστιλογια
    Ας μας γράψει λίγο και τους αγώνες της για να ξέρουμε ότι είναι εντελώς αποδοτική και αλλού αποβλέπει
    Υπομονή θα περιμένουμε να το κανει

    • ΠΩΠΩ ζήλεια…
      έλεος με την κριτική του πληκτρολογίου.
      Γράψε επώνυμα να πάρεις τις απαντήσεις σου.

      Μακάρι να βγει η κοπέλα.
      Αξιολογότατη !!!!!!

  • Μπα…. απλά όλους σας ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας σας νοιάζει μόνο το εισόδημα και η αίγλη που θα έχετε τα επόμενα 5 χρόνια….
    Όλους εμάς μας έχετε γραμμένους κανονικά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.