Ως πότε θα ανεχόμαστε την κοροϊδία και τις υποσχέσεις της ΝΔ και του Μητσοτάκη; (Γράφει ο Τάσος Χαραλαμπίδης*)

17 Απριλίου 2024
15:11
Με αφορμή τον θάνατο, του νέου αστυνομικού,χτες στον Πειραιά,νιώθω εξοργισμένος….πόσα παιδιά πρέπει να θυσιαστούν για να έχουν μια αξιοπρεπή διαβίωση;Ένα παλληκάρι τίμιο,που για να μην επιβαρύνει την οικογένεια του,προτίμησε να κάνει μια δεύτερη δουλειά…που έμελλε να τον σκοτώσει. Ως πότε θα ανεχόμαστε την κοροϊδία και τις υποσχέσεις της ΝΔ και του Μητσοτάκη;;; Που είναι οι υποσχέσεις για δικαίωση των συνταξιούχων;;;που είναι οι αυξήσεις μισθών;;;; Το 50 που έδωσε προεκλογικά;;;; Μα αυτό είναι μικτο….καθαρη αύξηση…. γελοία 37 ευρώ….μα μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας…. Έρχονται εκλογές…και ψάχνουν ψηφαλακια;;;…
Ξυπνήστε ρε επιτέλους….
Έγινε το ατύχημα στα Τέμπη….κουκουλωμα…
Δολοφονίες καθημερινά….γυναικοκτονιες …αυτοκτονίες….απατεωνιες…σε καθημερινή βάση…
Ασφάλεια στον πολίτη…μηδενική…
Η ανοχή όμως απ’ όλους μας φτάνει και περισσεύει…Ήρθε η ώρα να τα μαζέψουν και να φύγουν νύχτα…Ακούστε τι λέει ο Κυριάκος ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ…βγάζει τα άπλυτα τους στην φόρα…και τους τσούζει….
Δώστε μας την ευκαιρία να κάνουμε πράξη τα όσα λέμε…
Να μπούμε μπροστά και να βάλουμε μια τάξη σ αυτή την χώρα….
Να νιώθουμε όλοι ασφαλείς,και να κυκλοφορούμε όλοι ελεύθεροι και άνετοι….
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλληκαριού…και να μην θρηνήσουμε άλλα νέα άτομα …
ΤΆΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΊΔΗΣ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ…

7 σχόλια

  • Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥ ΒΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝΕ ΑΥΤΟ.

  • Το Κακό γνωρίζει το Καλό, αλλά το Καλό δεν γνωρίζει το Κακό. Η Αυτογνωσία είναι ένα προσόν που έχει μόνο το Κακό.
    Φραντς Κάφκα, 1883-1924, Τσέχος συγγραφέας

  • Εγιναν 2 εκλογικες αναμετρησεις περσι…και βγηκε με 41% ο Τερης με τον μπλε του θιασο
    θελετε μηπως να δουμε τα στοιχεια και τους κλαδους ποιοι τον ψηφισαν? Απ το 100% των αστυνομικων το 80% τον ψηφισε περιπου… τωρα γιατι διαμαρτυρεστε? Φατε τον στη μαπα τωρα και τσιμουδια!
    Και απο την αλλη εχουμε και το τσιρκο του Βελοπουλου που εβγαλαν φωνουλα ξαφνικα κι αυτοι και νομιζουν οτι θα κυβερνησουν κιολας , λες και ξεχασαμε το ποιόν του και τα πεπραγμενα του την εποχη του Λεφτα Υπαρχουν με τους Καρατζεφερηδες και τους Σαμαραδες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.