Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Γενική Συνέλευση της Ενεργειακής Κοινότητας Δυτικής Μακεδονίας (ΕΝΕΚΔΥΜ)

17 Απριλίου 2024
15:48

 

Η Γενική Συνέλευση της Ενεργειακής Κοινότητας Δυτικής Μακεδονίας (ΕΝΕΚΔΥΜ) πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 ύστερα από πρόσκληση και παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη, των Δημάρχων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του εκπροσώπου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Κατά τη διάρκεια της σημερινής Γενικής Συνέλευσης της ΕΝΕΚΔΥΜ έγινε αποτίμηση της υφιστάμενης κατάστασης της Ενεργειακής Κοινότητας, αναλύθηκαν οι δυνατότητες εξέλιξής της, τέθηκαν προβληματισμοί και ερωτήματα από πλευράς των Δήμων σε ότι αφορά στην καλύτερη αξιοποίηση των εργαλείων που είναι διαθέσιμα. Τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη επιστημονικής προσέγγισης και τεκμηρίωσης των αποφάσεων ώστε η Ενεργειακή Κοινότητα να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες του συνεχούς μεταβαλλόμενου ενεργειακού περιβάλλοντος.

Η ΕΝΕΚΔΥΜ στόχο έχει την αποτελεσματική συμμετοχή της στον ενεργειακό μετασχηματισμό της περιοχής προς καθαρές μορφές ενέργειας, εξασφαλίζοντας όρους δικαιοσύνης και αλληλεγγύης στον δρόμο προς τη μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή.

 

 

 

 

4 σχόλια

    • Ενοχλείσαι από την ενημέρωση πριν τις ενέργειες? Ενοχλείσαι που βλέπει κόσμο (όχι σαν τον Κασαπίδη ¨στον κόσμο¨ του) και λαμβάνει υπόψιν ότι έχουν να του πουν?

      Το μόνο βέβαιο θα ενοχλείσαι για 5 χρόνια…Συνήθισέ το…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.