Στάθης Κωνσταντινίδης: «Νέα προγράμματα για τις επιχειρήσεις γούνας»

17 Απριλίου 2024
22:44

«Σε συνάντηση που πραγματοποιήσαμε σήμερα με τους Βουλευτές Μαρία Αντωνίου και Μιχάλη Παπαδόπουλο, τον Περιφερειάρχη Γιώργο Αμανατίδη, και εκπροσώπους του κλάδου της γούνας, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, με τους Υπουργούς, Κώστα Σκρέκα και Νίκο Παπαθανάση, τους Υφυπουργούς Άννα Μάνη Παπαδημητρίου και Θάνο Πετραλιά, τους αρμόδιους Γενικούς Γραμματείς και υπηρεσιακά στελέχη από τα δύο Υπουργεία, αποφασίστηκε η άμεση δημοσίευση νέου προγράμματος στήριξης για όσες επιχειρήσεις δεν είχαν λάβει κάποια (ή είχαν λάβει την ελάχιστη) ενίσχυση στα προηγούμενα προγράμματα.

Η χρηματοδότηση που απευθύνεται σε μικρές επιχειρήσεις, μπορεί να φτάσει συνολικά μέχρι τα 3.500.000 ευρώ.

Επιπλέον, αποφασίστηκε η υλοποίηση και νέου προγράμματος, για το έτος 2023, με στοιχεία και πλαίσιο που θα συμφωνηθεί με τα Επιμελητήρια Κοζάνης και Καστοριάς και φυσικά με τους εκπροσώπους του κλάδου.

Η υπόσχεση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζόμενων στη γουνοποιία, είναι ισχυρή και θα υλοποιηθεί, με την εξάντληση όλων των περιθωρίων από τους αρμόδιους Υπουργούς, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση του πραγματικού προβλήματος και τη θετική διάθεση που επιδεικνύουν».

5 σχόλια

  • Μπράβο σας.
    Έτσι στηρίζετε την μαύρη εργασία και πλουτίζετε τα αφεντικά.
    Ε ρε μαύρο που θα φάτε.
    Ισοβίως για σας.

  • Στην περιοχή μας αγαπητέ όλες οι επιχειρήσεις χρειάζονται προγράμματα στήριξης λόγω έλλειψης καταναλωτικού κοινού (μείωση πληθυσμού άνω του 10% την τελευταία 6ετια κυρίως), αλλά δεν βλέπουμε κινήσεις κατάλληλες!!! Τα προγράμματα που τρέχουν μέχρι στιγμής είναι σχεδόν αδύνατο να απορροφηθούν με τις υφιστάμενες προδιαγραφές χορήγησης!!! Πρέπει οπωσδήποτε να ξαναδείτε το όλο εγχείρημα ώστε να μην φτάσουμε σε περαιτέρω μείωση πληθυσμού μέχρι το 2030!!! Θα είναι πολύ κρίμα!!!

  • Αντε για κανα ταξιδακι και καμια σελφι
    που μου θες και γουνες , εχετε καταστρεψει την περιοχη δεξια νουμερα και εχετε ακομα θρασος να πουλατε παπατζιλικια. Κουρασες και εσυ και το συνονθυλευμα σου 5 χρονια τωρα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.