Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου «Εκφράζω την απόλυτη ικανοποίησή μου για την υποβολή των προτάσεων στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την περίοδο 2017-2021″

18 Απριλίου 2024
13:09

Ο Δήμος Σερβίων δείχνει τη δέσμευσή του για τη συνεχή προώθηση της τοπικής ανάπτυξης και την ενίσχυση δράσεων που θα οδηγήσουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών του.

Με αυτό το πνεύμα, ο Δήμος Σερβίων έχει υποβάλει προτάσεις στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα (Ε.Α.Π.) της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τα έτη 2017-2021.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Σερβίων υπέβαλε προτάσεις για τις εξής δράσεις:

 1. Μελέτη Στρατηγικής Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Σερβίων: Στόχος αυτής της δράσης είναι η ανάπτυξη ενός σχεδίου που θα προωθήσει τον τουρισμό στην περιοχή μας.
 2. Υποστήριξη Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας στο Δήμο Σερβίων: Αυτή η δράση στοχεύει στην ενίσχυση των αγροτικών επιχειρήσεων στην περιοχή.
 3. Οργάνωση Πολιτιστικών Εκδηλώσεων έτους 2024 στο Δήμο Σερβίων: Σκοπός είναι η προώθηση του πολιτισμού και η ανάδειξη του τοπικού πολιτιστικού πλούτου.
 4. Συντήρηση – Επισκευή Ομβροδεξαμενής στην περιοχή Μπρουσιάνα του Δήμου Σερβίων: Αναβάθμιση της υδροδοτικής υποδομής της περιοχής.
 5. Συντήρηση – Επισκευή Κοινοτικού Καταστήματος Λιβαδερού: Ανακαίνιση και βελτίωση των δημόσιων κτιρίων της περιοχής.
 6. Προμήθεια Αντλιών για Εκσυγχρονισμό Δικτύου Ύδρευσης: Βελτίωση της υδροδοτικής υποδομής του Δήμου Σερβίων.
 7. Συντήρηση Κοινοτικού Ιατρείου Ιμέρων: Βελτίωση των υπηρεσιών υγείας στην περιοχή.
 8. Συντήρηση – Επισκευή Λουτρού WC Χώρου Συνάθροισης Λιβαδερού: Αναβάθμιση των υποδομών υγιεινής στην περιοχή.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου τόνισε: «Εκφράζω την απόλυτη ικανοποίησή μου για την υποβολή των προτάσεων στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την περίοδο 2017-2021. Αυτό αποδεικνύει τη δέσμευσή μας για τη βελτίωση της ζωής των δημοτών μας και την προαγωγή της τοπικής ανάπτυξης. Οι προτάσεις που υποβλήθηκαν εστιάζουν σε ουσιαστικά έργα, όπως η αναβάθμιση της υδροδοτικής υποδομής, η υποστήριξη της αγροδιατροφικής επιχειρηματικότητας και η προώθηση του πολιτισμού και του τουρισμού μας. Μέσα από αυτές τις πρωτοβουλίες, δημιουργούμε ένα περιβάλλον όπου οι δημότες μας μπορούν να ευδοκιμήσουν και να αναπτυχθούν. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με αφοσίωση για να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο μέλλον για τον τόπο μας».

2 σχόλια

 • Οι δράσεις ποιες είναι; Αυτά είναι άξονες. Οι δράσεις που είναι; Πώς ακριβώς θα επιτευχθούν αυτά; Κάποιον πτυχιούχο από πανεπιστήμιο σε διοίκηση, μάρκετινγκ, οικονομικά, περιφερειακή ανάπτυξη δεν έχετε ; Όλοι οι 120 επιστήμονες έκατσαν και έγραψαν αυτή την σαχλαμάρα;
  Όσο για τα άλλα είναι για γέλια. Κάθε χρόνο γίνονται συναυλίες και ο ποδηλατικός γύρος και αγώνας αιωροπτερισμου. Πραγματικά καθρεπτακια σε ιθαγενεις

 • Περφέρεια δώστε μας λεφτά να κάνουμε συναυλίες με δωρεάν είσοδο, να συνδράμουμε στο αιωροπτερικό πρωτάθλημα που διεξάγεται 25 χρόνια ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
  γιατί ξεμείναμε
  Κατά τα άλλα μιλάμε για δράσεις με προοπτική! αναπτυξιακες! επισκευή σε κτήριο που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο!
  Στο μεταξύυ ξανασυζητάνε για χωματερή αμιάντου αλλά το θέμα κάνει τζιζ και ο ελευθερίου τι να πει; πάλι θα κάνει δεν είδα δεν άκουσα! όπως με το μάνα νερού

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.