Βράβευση των Φίλων της Παιδικής Εφηβικής Βιβλιοθήκης Βελβεντού

18 Απριλίου 2024
16:01
Κανένα σχόλιο

 Με το σύνθημα «Διασχίστε τις θάλασσες με τα φτερά της φαντασίας!», γιορτάστηκε στις 2 Απριλίου σε όλο τον κόσμο η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου 2024.

Την Τρίτη, 2 Απριλίου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Πύργο Βιβλίων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Ελληνικό Τμήμα  «ΙΒΒΥ (International Board on Books for Young People)– Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου» απένειμε το βραβείο «Πάνος Αλέφαντος» σε Εθελοντή (φορέα ή φυσικό πρόσωπο) που με την δράση του προωθεί τη φιλαναγνωσία, στον Σύλλογο

“ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ – ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ”. Αθλοθέτης του βραβείου ο εκδοτικός οίκος Κόκκινη κλωστή δεμένη. H Διεθνής Οργάνωση Βιβλίων για τη Νεότητα (International Board on Books for Young People – ΙΒΒΥ) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εκπροσωπεί ένα διεθνές δίκτυο ανθρώπων από όλο τον κόσμο, οι οποίοι έχουν δεσμευτεί να φέρουν μαζί βιβλία και παιδιά. «Ο Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού

Η αυτενέργεια των ΦΙΛΩΝ δεν θα μπορούσε να καταλήξει στην σημερινή νέα Π.Ε.Β. χωρίς την καλοσύνη και εμπιστοσύνη όσων στήριξαν και στηρίζουν τις δράσεις μας. Το βραβείο ανήκει και σε κείνους.

 Ευχαριστούμε θερμά το ΙΒΒΥ για την ιδιαίτερη τιμή στην δράση μας.

                                    «Φίλοι της Παιδικής – Εφηβικής Βιβλιοθήκης Βελβεντού»

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.