kozan.gr: Ώρα 10:40 π.μ.: Έφτασε στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο ο Υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης – Ομάδα διαδηλωτών από εργατικά σωματεία της περιοχής έξω από το νοσοκομείο – Οι δηλώσεις του Υπουργού (Βίντεο & Φωτογραφίες)

19 Απριλίου 2024
10:54

 

Έφτασε στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο ο Υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης – Ομάδα διαδηλωτών από εργατικά σωματεία της περιοχής έξω από το νοσοκομείο

 

Οι δηλώσεις του Υπουργού

 

9 σχόλια

  • Είναι ένας από τους πρωταγωνιστές, ίσως ο πρώτος των πρώτων, μίας κυβέρνησης εγκληματικής, μίας κυβέρνησης που καθημερινά ασελγεί σε βάρος της Υγείας,της Παιδείας,της Δημόσιας Διοίκησης και τον περιφρουρούσαν δεκάδες αστυνομικοί και μία μονάδα ΟΠΚΕ, μη τυχόν του επιτεθούμε… Ζούμε στη Χώρα όπου για να πας μπροστά πρέπει να είσαι ανάλγητος,καιροσκόπος και τυχοδιώκτης .

  • Οποιος ξερει να ακουει τα ειπε ολα ο υπουργος.
    Ολα τα ειπε με σαφηνεια και καθαροτητα.-
    Ξανακουστε τον οσοι δεν μαθατε να αποκωδικοποιειτε τα λεγομενα ή οσοι τα ερμηνευετε με το στενο μυαλουδακι σας.-

    • Οπότε σύμφωνα με εσένα και τον υπουργό, δεν ταξιδεύουν καθημερινά πολίτες της δυτικής Μακεδονίας στη θεσνικη και Ιωάννινα για απλά θέματα υγείας. Για κούνα λίγο το κομματοποιημένο κεφάλι σου, μπας και συνέλθει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι