Σχόλιο Αντώνη Σιαμπανόπουλου: Βρήκαν τρόπο για κάποιους

19 Απριλίου 2024
11:57

Τη στιγμή που ο ΔΕΔΔΗΕ σταμάτησε να δέχεται αιτήσεις για τα μικρά εργα της Μέσης τάσης. Τη στιγμή που τα ομαδικά εργα των Ενεργειακών Κοινοτήτων εδώ και τρία χρόνια δεν αδειοδοτούνται λόγω έλλειψης ηλεκτρικού χώρου. Τη στιγμή που εχουμε περικοπή κ απόριψη παραγώμενης ενέργειας από πολλούς πλεον παραγωγούς .Τη στιγμή που απορρίπτονται αιτήσεις απο ενεργειακές κοινότητες πολιτών και δήμων για κάλυψη των ενεργειακών τους αναγκών.. Βρήκαν χώρο 1,4 GW και αδειοδοτούν με διαδικασίες fast track έργα του Μυτιληναίου και κάποια από αυτά ( 85 MW) στη Δυτ. Μακεδονία. Όπως και πριν λίγες ημέρες βρήκαν τρόπο να “χαρίσουν” επιπλέον ισχύ 1,3 GW στη ΔΕΗ Ανανεώσιμες.

Σιαμπανόπουλος Αντώνης
Οικονομολόγος- Σύμβουλος επιχειρήσεων

4 σχόλια

  • Τα προβλήματά σας στον Αμανατίδη που στηρίζεται και πλέον πανηγυρίζει που επέδτρεψε στην ΝΔ. Βρείτε τα μεταξύ σας δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι νεοδημοκράτες το έχουμε καταλάβει προ πολλού

  • Φιλε αντωνη τοσο απλα ειναι τα πραγματα, αυτη η περιοχη ειναι ευχη και καταρα…..ολοι οι εμπκεξομεβοι η ολοι οι κατοικοι επρεπε να ειναι στον δρομοωγια οτι συμβαινει στην περιοχη, χωρις τους κατοικους της περιοχης. Δεν γινεται σε μια κοινωνια να αποδασιζεις χωρις την τοπικη κοινωνια. Η δυναμη ολων, η μια και μοναδικη ψηφος. Ας ξεκινησουμε απι της ευρωεκλογες και μετα ας συνεχισουμε σε ολα τα επιπεδα….δυστυχως δεν υπαρχει κατι συντεταγμενο και οργανωνενο για να ακουστει ακομη πιο δυνατα.

  • Στη πολύπαθη Δυτική Μακεδονία θα έπρεπε να υπάρχουν τέσσερις ενεργειακές κοινότητες, μια για κάθε ενεργειακό Δήμο. Αυτό θα έδινε την δυνατότητα συμμετοχής όλων των πολιτών στην λεγόμενη ενεργειακή δημοκρατία , παραδείγματα παρά πολλά στην Ευρώπη.
    Οι πολιτική ηγεσία της περιοχής δεν φρόντισε για διοχέτευση αυτής της πληροφορίας στους κατοίκους της Περιφέρειας , αντί αυτού εκμεταλλευτικέ όπου μπόρεσε ατομικά την ευκαιρία.
    Όταν καταλάβουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα και ότι είμαι καλά όταν και ο γείτονας είναι καλά κάτι μπορεί να αλλάξει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.