kozan.gr: Απόλυτα ικανοποιημένος με την αποδοχή του κόσμου κατά την επίσκεψή του στην Κοζάνη, δήλωσε, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, ο Κ. Βελόπουλος: “Αυτό που είδα σήμερα στην Κοζάνη ήταν κάτι συγκλονιστικό – Η αγάπη του κόσμου με έκανε να νιώσω δέος – Ο Πρωθυπουργός συμπεριφέρεται ως τουρίστας στην χώρα υπό την έννοια ότι ξεπουλάει ή παραδίδει ότι υπάρχει- Μακάρι να φύγει ο “Μητσοτακισμός”¨από την Ελλάδα” (Βίντεο(

20 Απριλίου 2024
13:18

Απόλυτα ικανοποιημένος με την αποδοχή του κόσμου κατά την επίσκεψή του στην Κοζάνη, δήλωσε, το πρωί του Σαββάτου 20/4, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κ. Βελόπουλος. Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων: “Αυτό που είδα σήμερα στην Κοζάνη ήταν κάτι συγκλονιστικό – Η αγάπη του κόσμου με έκανε να νιώσω δέος – Ο Πρωθυπουργός συμπεριφέρεται ως τουρίστας στην χώρα υπό την έννοια ότι ξεπουλάει ή παραδίδει ότι υπάρχει- Μακάρι να φύγει ο “Μητσοτακισμός”¨από την Ελλάδα” .

14 σχόλια

  • Είναι κρίμα που δεν είχες καμία αλοιφή που διώχνει τον κοβιντ η κάποια υπογεγραμμένη επιστολή του Ιησού να αγοραζαμε

  • Που είσαι;;; Θέλω δύο αλοιφές και τρεις επιστολές. Ζήτω ο Έλληνας που ψηφίζει όποιον το παίζει μάγκας.

  • Οι γνωστοί υπερόπτες (θα χρησιμοποιήσω κόσμιες λέξεις)που έχουν απομονώσει και υποβαθμίσει τα στελέχη της παράταξης στην περιοχή ,πως είναι δυνατόν να δουν και διαγνώσουν ότι ο Βελόπουλος θα ναι το αποκουμπι η και τιμωρία!?!?!?Ειδικά στις ευρωεκλογές!!!!!!Εκεί στα πολιτικά γραφεία όλα καλά;;;;Καλά για την ΔΕΕΠ δεν συζητώ,αυτή και αν είναι στην κοσμαρα της!!!!Κυριάκο Μητσοτάκη πάρε την γκλίτσα!!!!!

  • Το 2003, ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος είχε εκδώσει ένα βιβλίο που χαρακτήρισε μόνος του ως «απαγορευμένο»: με τον τίτλο «Ιησούς και Δίας, Ορθοδοξία ή Δωδεκάθεο».
    Στο εξαιρετικά βλάσφημο αυτό βιβλίο, ο κ. Βελόπουλος επιχειρεί να εξισώσει και να συνδέσει την Ορθοδοξία με την ειδωλολατρική «Πατρώα Θρησκεία» (το Δωδεκάθεο), ξεδιπλώνει το ιστορικό παραμύθι της δήθεν ελληνικής καταγωγής του Ιησού Χριστού και όπως είχε αναδειχθεί από σχετικό άρθρο εκείνης της εποχής, ο Χριστός παρουσιάζεται ως νόθος γιος Έλληνα στρατιώτη!
    Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο για το ποιοί είναι οι πραγματικοί χριστέμποροι, θεομπαίχτες και βλάσφημοι θρησκοκάπηλοι που σήμερα διεκδικούν την ψήφο του πιστού λαού, προσποιούμενοι τους «χριστιανούς».

  • Κοιτάξτε τώρα πως τα φέρνει η τύχη εεε;; Εγώ τον συγκεκριμένο δεν τον ακολουθώ και εννοείται δεν τον πιστεύω, γιατί τον ξέρω από πολύ παλιά… Έτυχε όμως σήμερα να τον δω αφού ήρθε Κοζάνη-Πτολεμαΐδα. Και τον άκουσα στο βίντεο του kozan να λέει στη λαϊκή αγορά, ότι ξέρει από λαϊκές αγορές γιατί είναι από χωριό, λαϊκός άνθρωπος και όχι από το Κολωνάκι, γι’ αυτό ξέρει από λαϊκές…. Και κοιτάξτε τώρα σύμπτωση. Μια άλλη φορά που ήταν πάλι στην Πτολεμαΐδα, είχε δώσει συνέντευξη σε ξενοδοχείο της Πτολεμαΐδας, γι’ αυτό την είδα και τη θυμάμαι, λίγες μέρες αφού είχε βγει στη δημοσιότητα ότι έχει πολλές καταθέσεις σε γερμανικές τράπεζες. Εκείνη τη μέρα λοιπόν είπε το εξής : “Εγώ είμαι επιχειρηματίας, δεν είμαι κανένας δημόσιος υπαλληλάκος”… Διαλέξτε λοιπόν και πάρτε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι