kozan.gr: Στην Κοζάνη βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 20 Απριλίου η Ευρωβουλευτής κι εκ νέου υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία Ελίζα Βόζεμπεργκ (Βίντεο & Φωτογραφίες)

20 Απριλίου 2024
20:11

 

Στην Κοζάνη, στο Cafe Leroi (EPMIONIO), βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 20 Απριλίου η Ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία κα Ελίζα Βόζεμπεργκ. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους κι ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Αμανατίδης, ο οποίος, όπως φαίνεται, δε χάνει ευκαιρία να “φωνάζει” ότι επέστρεψε, για τα καλά, στη ΝΔ.

 

13 σχόλια

  • Η δυτική Μακεδονία αργοπεθαίνει κι αυτοί κάνουν φιέστες σα να μην τρέχει τίποτα! Αλλά είπαμε, δεν φταίνε μόνον αυτοί, κυρίως φταίνε οι ψηφοφόροι…

    • Κάτσε να δούμε θα πιάσουν 20%;Δεν νομίζω με τέτοιο άνοιγμα που έκανε ο Μητσοτάκης προς ΠΑΣΟΚ και Αριστερά θα χάσει τους Καραμανλξκούς και τους καθαυτό Νεοδημοκράτες.Ας τους ψηφίσουν οι Πασοκοι .Πολλοί Νεοδημοκρατες δεν θα πάνε να ψηφίσουν με αυτήν την κατάντια του κοματος.

    • Εσυ που προβλεπεις 27% για την ΝΔ πρεπει να εισαι αυτος που προεβλεπε νικη τσιπροκιου στις εθνικες εκλογες και μεγαλη ηττα του μητσοτακη!!! 21 μοναδες η διαφορα στις εθνικες εκλογες η νδ απο τον τσιριζα,τωρα που θα παρει η νδ 35 με 36% στις ευρωεκλογες εσεις μετα θα μας λετε οτι στις εκλογες ομως του 2027 σιγουρα θα χασει ο μητσοτακης!!!😄😄😄😄😄😄😄😄😄

  • Εμ οταν ερχονται εκλογες εμφανιζονται,μετα τι? Αρε ελληνες μαζωχες και κοροιδα.να μας πει η κυρια τι εκανε για την κοζανη για την ελλαδα…καλα ειναι τα 20 χιλιαρικα ομως το μηνα

  • Μόνο ο πρώτος στην φωτογραφία της “τα έσυρε”, της έδωσε μια επιστολή διαμαρτυρίας και αποχώρησε αμέσως.

  • Ο λαος τον κασελακη και τον ανδρουλακη δεν τους εμπιστευται ουτε για θυρωρους σε πολυκατοικια!!! Οσο για εσας εκει στον τσιριζα ποτε θα το παρετε αποφαση οτι δεν βρεχει!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.