kozan.gr: Κοζάνη: Κατανυκτική ατμόσφαιρα, το απόγευμα του Σαββάτου 20 Απριλίου, στη συναυλία από τη Χορωδία Δωματίου Κοζάνης, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικάνορα (Βίντεο)

20 Απριλίου 2024
21:40

Η Χορωδία Δωματίου παρουσίασε το απόγευμα του Σαββάτου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικάνορα το κατανυκτικό έργο του Χρήστου Λεοντή “Ακάθιστος Ύμνος” σε ποίηση Ρωμανού του Μελωδού.


Στη συναυλία συμμετείχαν:

Χορωδία Δωματίου Κοζάνης
Νεανική Χορωδία Δωματίου Κοζάνης
Ορχήστρα Ωδείου Δημήτρη Δημόπουλου
Σολίστ- Ψάλτης: Παύλος Μέτσιος
Διευθυνση Νεανικής Χορωδίας: Σοφία Ρούσα
Διεύθυνση Χορωδίας -Ορχήστρας: Έμη Τσιούρα

7 σχόλια

  • ΕΡΩΤΗΣΗ:ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ;ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ;Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ Η Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ;ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ.

    • Επίσης, να μας πουν πού βασίστηκαν και συνέδεσαν με ηλεκτρικό ρεύμα τις εκκλησίες. Πού το είδαν γραμμένο αυτό. Ούτε η παράδοση, ούτε οι εκκλησιαστικοί κανόνες το προβλέπουν. Αυτοί οι αυθαίρετοι νεωτερισμοί θα οδηγήσουν την ορθόδοξη εκκλησία στον αφανισμό.

  • Μηπως οι ιερεις εχουν την εντυπωση πως τους θαυμαζουμε και τους λεμε μπραβο οταν κανουν συναυλιες στον ιερο χωρο της εκκλησιας οπου γινεται η προσευχη και τα μυστηρια;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι