kozan.gr: Κοζάνη: Αυτές είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κι οι οδοί που, από 22/04/2024 και για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών, θα πραγματοποιηθούν, κατά χρονικά διαστήματα, εργασίες εγκατάστασης δικτύου οπτικών ινών (vodafone)

21 Απριλίου 2024
07:48

 

Αυτές είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κι οδοί που, από 22/04/2024 και για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών, θα πραγματοποιηθούν, κατά χρονικά διαστήματα, εργασίες εγκατάστασης δικτύου οπτικών ινών (vodafone) στην πόλη της Κοζάνης.

 

 

 

7 σχόλια

  • Άμεση αποκατάσταση οδοστρώματος από τον εργολάβο, αυτό που γίνεται αυτή την στιγμή με τα τσιμέντα που ρίχνουν άρπα κόλλα είναι απαράδεκτο έχουμε διαλύσει τα αυτοκίνητα, έχουνε καταστρέψει όλη την πόλη χωρίς να ιδρώνει κανενός το αυτί.

  • Η κυρία Τουμπουλιδου Νούλα ως αρμόδια αντιδήμαρχος υπέγραψε την άδεια τομής στην οποία αναφέρεται ότι μερικές από τις οδοί έχουν προσφάτως ασφαλτοστρωθει!!!! Παρόλα αυτά όμως εγκρίθηκε η άδεια τομής!!!! Να μας πει όμως η κυρία Τουμπουλιδου και ο επιβλέπων μηχανικός του δήμου Κοζάνης κύριος Καρμαζης αν αποκαθίσταται πλήρως το οδόστρωμα μετά τις εργασίες τομών…. Απαράδεκτα πράγματα!!! Κατά τα άλλα ο Δήμος Κοζάνης είναι ευαισθητοποιημένος σε θέματα οδικής ασφάλειας, με το δημοτικό οδικό δίκτυο να είναι σε άθλια και επικίνδυνη κατάσταση (λακούβες, μπαλώματα και ρηγματώσεις παλιότερων τομών οπτικών ινών). Αλλά πρωτίστως η Κοζάνη έχει επιλεγεί να γίνει Έξυπνη Πόλη έως το 2030!!!

  • Αν οι δρόμοι δεν παραδοθούν όπως ήταν πριν το έργο θα πέσουν μηνύσεις…Ξεκάθαρα πράγματα.. Υπεύθυνος ο Δήμαρχος Κοκκαλιαρης και ο Καρμαζης ως επιβλέπων από πλευράς Δήμου Κοζάνης…Ούτε μισή λακούβα δεν πρόκειται να δεχτούμε από την κάθε Vodafone

  • Ποιος είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο του οδοστρώματος μετά τα έργα; Αυτό είναι απαράδεκτο, δεν βλέπουν τους δρόμους σε τι κατάσταση τους παραδίδουν; Όλο λακκούβες ό,τι πρέπει για τα αυτοκίνητα. Όλη η πόλη έχει καταστραφεί.

  • Μπράβο τέλεια άξιοι!!!
    Αμορτισέρ θα μας αλλάξει ο δήμος;;;
    Άντε να φεύγουμε κ οι τελευταίοι καθίστε λουστειτε τους

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι