Επίσκεψη στο Βελβεντό πραγματοποίησαν ο Υφυπουργός Κλιματικής κρίσης & Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος

21 Απριλίου 2024
19:05

Επίσκεψη στο Βελβεντό και στα έργα της πεδινής κοίτης του Θολόλακκα πραγματοποίησαν ο Υφυπουργός Κλιματικής κρίσης & Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστος Τριαντόπουλος με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Πέτρο Καμπούρη, συνδευόμενοι από τον Υφυπουργό Εσωτερικων ( Μακεδονίας-Θράκης) κ. Στάθη Κωνσταντινίδη, τον βουλευτή Ν.Κοζάνης κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο και τον Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας κ. Γιώργο Αμανατίδη. Συζητήθηκαν έργα που αφορούν την πολιτική προστασία του Δήμου Βελβεντού.

 

4 σχόλια

  • Σωστος, μια και μοναδικη δυναμη ολων η μια και μοναδικη ψηφος. Για τα θυματα στα τεμπη, για τα φωτοβολταικα και τα αιολικα των καρχαριων στην δυτικη μακεδονια, για την ακριβεια, για την καταντια στην υγεια, την παιδεια. Για την στηριξη στην ουκρανια και το ισραηλ. Και για ολα τα προβληματα που ευνοουν μονο τους λιγους…..ριητε ψηφο με σοφια και οχι με παρωπιδες και ιδεοληψια.

  • Τελικά πόσο στημένο ήταν όλο εξ αρχής να βγάλουν τον Κασαπιδη εκτός!
    Τάχα τον στήριζε ο Κων/ δης κι όλη η ΝΔ.
    Ολοφάνερο ότι ήθελαν να τον βγάλουν εκτός με τις ευλογίες του Μητσοτάκη.
    Ο Κασαπιδης έχει απόψεις αντίθετες π.χ.για θρησκευτικά ζητήματα και ηθικά.Δεν συνάδουν με την κυβέρνηση μητσοτακη.Το χειρότερο βέβαια είναι ότι συνέβαλαν πολύ στο να πέσει με κρότο δυνατό οι ίδιοι οι αυλικοί του..Κι αυτός μάλλον δεν το κατάλαβε ακόμη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι